Σε εορταστικό κλίμα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δυνατής Γλυφάδας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα παρουσία εκατοντάδων φίλων, μελών, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων τοπικών φορέων και συλλόγων η δημοτική παράταξη «Δυνατή Γλυφάδα» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τον πατέρα Μιχαήλ ο οποίος ευχήθηκε σε όλους μια δημιουργική και συνετή χρονιά. Στη συνέχεια ο πρόεδρος της παράταξης και πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους και την αφοσίωση τους στην παράταξη και τις αξίες της ευχήθηκε σε Όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Θετική Σκέψη.

Μεταξύ άλλων ο Κώστας Κόκκορης είπε «νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά καθώς σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνουμε βλέπουμε συνεχώς οι φίλοι της παράταξης να είναι σταθερά δίπλα μας. Όπως μας έχουν δηλώσει κατ’ επανάληψη αναγνωρίζουν το έργο μας την προηγούμενη δημοτική περίοδο ως Δημοτική Αρχή. Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά πιστοί στις Αξίες και το Όραμα μας. Η παράταξη και όλοι εμείς είμαστε στη διάθεση σας, ανοιχτοί να σας ακούσουμε και να σας στηρίξουμε προσπαθώντας όλοι μαζί ενωμένοι για το καλύτερο. Είμαστε εδώ όλοι σήμερα ενωμένοι γιατί η πόλη πρέπει να συνεχίσει την αναπτυξιακή της πορεία στις δύσκολες συνθήκες. Είμαστε υπερήφανοι γιατί είμαστε η παράταξη των έργων, του πράττειν και όχι του φαίνεσθαι».

Μετά προσφέρθηκε ένα ποτό στους φίλους και ανταλλάχθηκαν ευχές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.