Μήνυμα του δημάρχου Ηλιούπολης για το 2015




Αγαπητοί συμπολίτες,
Το 2015 βρήκε τη χώρα μας να μαστίζεται από τις επιπτώσεις της οικονομικής, πολιτικής και ηθικής κρίσης. Στην καθημερινή μας ζωή κυριαρχεί ο φόβος, η αγωνία, η βία, η φτώχεια και η δυστυχία.

Η ζωή μας ευτελίζεται και η κοινωνία μας απειλείται από την έκπτωση των αξιών. Μέσα σ΄αυτή τη δίνη της οικονομικής, πολιτικής και ηθικής κρίσης οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι, με αγάπη και φροντίδα στον συνάνθρωπό μας.

Μέσα από την αγωνία για το παρόν και την ανησυχία για το μέλλον οφείλουμε να καλλιεργήσουμε την ελπίδα για το αύριο με όπλα μας τη συνεργασία, την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή.

Ο Δήμος Ηλιούπολης, οι συνεργάτες μου και εγώ παρά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για  να στηρίξουμε τις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες να προχωρήσουμε και σε άλλες οικονομικές ελαφρύνσεις προς τις ευπαθείς ομάδες
να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο το ήδη μεγάλο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας, με δράσεις για όλους τους δημότες.

Δεν λύνουμε όλα τα προβλήματα, αλλά με τη στήριξή σας προσπαθούμε καθημερινά. Για να διατηρήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία.
Με τις σκέψεις αυτές σας καλώ με ψυχραιμία, με σύνεση και καθαρή ματιά, απαλλαγμένη από την ένταση και το πάθος που προκαλούν οι πολιτικές αψιμαχίες των ημερών, να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να υπερβούμε τις δοκιμασίες της εποχής.

Να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών για όλους, μια κοινωνία αλληλέγγυα στους αδύναμους.
Να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια χώρα δημοκρατική, ευρωπαϊκή, μια χώρα αντάξια των δυνατοτήτων της, μια χώρα που να αξίζει να ζήσουν τα παιδιά μας.

Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά με προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Ο Δήμαρχος
Βασίλης Βαλασόπουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.