Η λαμπρή γιορτή του ΑΝΟΓ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πλημμύρισε χαμόγελα , λάμψη και ευχές το εντευκτήριο του ΑΝΟΓ το πρωί των Θεοφανίων κατά την ετήσια βράβευση των αθλητών κι αθλητριών του Ομίλου μας που διακρίθηκαν το 2014 τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στα μαθήματά τους (φωτογραφικό υλικό).

Παρουσία εκατοντάδων φίλων του ΑΝΟΓ ανάμεσα στους οποίους ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Δένδιας οι πρώην υπουργοί Φάνη Πάλλη Πετραλιά, Πάνος Παναγιωτόπουλος, Αργύρης Ντινόπουλος η βουλευτής και παλιά πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου , ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ,όλοι οι αντιδήμαρχοι  πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι της εκκλησίας και του Λιμενικού Σώματος, ο πρόεδρος του ΑΝΟΓ Κωνσταντίνος Μιτζάλης και το ΔΣ του Ομίλου βράβευσαν τους αθλητές και τις αθλήτριες από όλα τα τμήματα που κατέκτησαν μετάλλια και πρωταθλήματα καθώς και τον πρώην αθλητή και μετέπειτα έφορο και μέλος του ΔΣ Νίκο Ματραλή καθώς και τον επι χρόνια έφορο καταδύσεων και μέλος της διοίκησης Νικόλαο Φωκιανό για την προσφορά τους στον ΑΝΟΓ.

Είχε προηγηθεί η ρίψη του Τιμίου Σταυρού από την ειδικά διαμορφωμένη εξέδρα που είχε στηθεί στις εγκαταστάσεις του Ομίλου ενώ μετά τις βραβεύσεις ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Κων. Μιτζάλης : Ο ΑΝΟΓ ανήκει στους αθλητές του

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΑΝΟΓ Κωνσταντίνος Μιτζάλης που στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε ένα μίνιο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε κι έθεσε τους στόχους για το 2015. Αναλυτικά τόνισε :

Ο ΑΝΟΓ εδώ και πολλά χρόνια χαρίζει διακρίσεις σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, διακρίσεις που μας έχουν κάνει όλους υπερήφανους . Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και στις μέρες μας με το βλέμμα μας και την προσοχή μας να στρέφεται στα νέα παιδιά που ξεπηδούν από τα τμήματα υποδομής του ΑΝΟΓ. Θέλουμε ο ΑΝΟΓ να είναι η μεγάλη οικογένεια , χώρος που τα παιδιά θα παίζουν , θα αθλούνται , θα διδάσκονται τις βασικές αρχές του αθλητισμού μέσα από ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον.

Η σημαντική ενασχόληση του Ομίλου μας μέσα από τις κατηγορίες των μικρών ηλικιών έχει ξεκινήσει να αποδίδει Αυτή τη στιγμή πάνω από 30 αθλητές μας συμμετέχουν στις εθνικές και προεθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών και ελπίζουμε σύντομα να προστεθούν στη μεγάλη λίστα Ολυμπιονικών του συλλόγου μας .

Τα τελευταία χρόνια παρά τις δυσκολίες όχι μόνο καταφέραμε να σταθούμε στα πόδια αλλά και να κάνουμε σταθερά βήματα εμπρός. Συγκεκριμένα :Επενδύουμε στο καλύτερο δυνατό έμψυχο υλικό , σε αθλητές και προπονητές. Εκσυγχρονίζουμε και βελτιώνουμε τις εγκαταστάσεις μας όπως έγινε με την κατασκευή νέων γηπέδων τένις και μινι τένις καθώς και με τη χρήση νέων τεχνολογιών για τη μείωση του δυσβάσταχτου κόστους λειτουργίας των κολυμβητηρίων όπως έγινε φέτος με την τοποθέτηση αντλιών θερμότητας.

Ο ΑΝΟΓ κουβαλάει και στη νέα χρονιά παλιές οικονομικές υποχρεώσεις που μας πιέζουν αφόρητα . Τα τελευταία χρόνια πορευόμαστε σχεδόν μόνοι μας . Διότι κάθε είδους επιχορήγηση από την πολιτεία , τις ομοσπονδίες αλλά κια ιδιώτες έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.

Η δύναμη για να συνεχίσουμε αντλείται αποκλειστικά από τους εκατοντάδες αθλητές κι αθλήτριές μας , απέναντι στους οποίους έχουμε την ηθική υποχρέωση να συνεχίσουμε να τους προσφέρουμε ικανοποιητικές συνθήκες προπόνησης και εκμάθησης. Σ αυτά τα παιδιά ανήκουν οι εγκαταστάσεις του Ομίλου μας και για τη συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας μας ζητάμε τη συνεργασία, τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων σας .

Εδώ πρέπει να τονίσουμε τα πρώτα δείγματα πολύ καλής συνεργασίας μας με τη νέα δημοτική αρχή του Δήμου Γλυφάδας και γι αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον δήμαρχο κ. Γιώργο Παπανικολάου . 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους , τους εφόρους των τμημάτων , τους προπονητές για το σπουδαίο έργο τους , τους υπαλλήλους μας που φυλάσσουν την περιουσία του ΑΝΟΓ, όλους ονομαστικά . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για τις θυσίες που καταβάλουν καθημερινά. Θέλω να ευχαριστήσω από το βάθος της ψυχής μου τους συνεργάτες μου στο ΔΣ. Είμαστε ένα νέο Διοικητικό συμβούλιο που αποτελείται από παλιά μέλη και από πολλά νέα. Τους ευχαριστώ που δέχτηκαν  να συμμετέχουν σ αυτή τη δύσκολη πορεία Χωρίς κανένα αντάλλαγμα με τεράστιες θυσίες και πολλές φορές χωρίς αναγνώριση.

Σας ευχαριστώ, καλή χρονιά σε όλους .

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΤΡΟΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ  – ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.