Ενημερωτική ημερίδα για επιχειρήσεις του δήμου Ηλιούπολης





Η πρόσκληση απευθύνεται στις Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Ηλιούπολης για τη συμμετοχή τους σε Ενημερωτική Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την  Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015, ώρα 14:00 ~17:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης. Λεωφ. Σοφ.
Βενιζέλου & Ματ. Αντύπα, τηλ. 210 9929201 Ηλιούπολη.
Σκοπός της Συνάντησης αποτελεί η ενημέρωση των Επιχειρήσεων για την δυνατότητα και τις προϋποθέσεις επιδότησής τους στα πλαίσια του προγράμματος του Ο.Α.Ε.Δ. «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων ΤοπΣΑ –ΤοπΕΚΟ», όπως ισχύει (ΦΕΚ 439 Β/24-2-2014), καθώς και επί της διαδικασίας υποβολής τωνσχετικών αιτήσεων.
Οι εν λόγω ωφελούμενοι αποτελούνται από πολίτες του Δ. Ηλιούπολης, διαθέτουν εργασιακή εμπειρία, έχουν επιπρόσθετα επιμορφωθεί στα πλαίσια του  προγράμματος και είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Η επιχορήγηση καλύπτει ένα σημαντικό μέρος του μισθολογικού κόστους των ανέργων του προγράμματος που θα προσληφθούν (375~450€ ανά μήνα για 25 ημέρες πλήρους απασχόλησης ανά μήνα και για διάρκεια τεσσάρων μηνών), ενώ στις επιχειρήσεις που θα προβούν σε προλήψεις, προσφέρονται δυνατότητες και δωρεάν παροχές, ως ακολούθως:

  • Επιλογή υποψήφιου σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης
  • Δωρεάν συμμετοχή δύο (2) εργαζομένων της επιχείρησης στα σεμινάρια* για θέματα Οργάνωσης της AQS, τα οποία μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο www.aqs.gr (παροχή  της AQS)
  • Δωρεάν Διάγνωση από εξειδικευμένους συμβούλους της AQS των προβλημάτων της επιχείρησής σας και προτάσεις Δράσεων Βελτίωσης. (παροχή της AQS)
  •  Online συμβουλευτική υποστήριξη από εξειδικευμένους συμβούλους της AQS μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της AQS για διάστημα 12 μηνών μέσω online κωδικού (παροχή της AQS).
  •  Συνεχής ενημέρωση των επιχειρήσεων για ενεργά χρηματοδοτούμενα προγράμματα από διάφορους φορείς.
  •  Υποστήριξη και καθοδήγηση των επιχειρήσεων σε προγράμματα ΟΑΕΔ για προσλήψεις ατόμων.
  •  Σύμφωνα προνομιακής συνεργασίας με νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις.
  •  Προβολή των επιχειρήσεων μέσω του επικοινωνιακού υλικού του προγράμματος και την ιστοσελίδα της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

Η συμμετοχή στη Συνάντηση είναι ελεύθερη και δεν δημιουργεί οποιαδήποτε υποχρέωση για τις Επιχειρήσεις.
Για τη διευκόλυνση των Επιχειρήσεων, οι προσέλευση θα επιτρέπεται καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος της Ενημερωτικής Ημερίδας.
Για λεπτομέρειες επί του προγράμματος ‘ΤΟΠ-ΕΚΟ Ηλιούπολης’ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν στον ιστοχώρο της Σύμπραξης www.topeko ilioupoli.gr και στα κατωτέρω τηλέφωνα.
Εκ μέρους της Αναπτυξιακής Συμπράξεως Δ.Υ.Ε.Κ.Ο.Η
Μιχαήλ Θεοφίλου
Τηλ.: 210 6216997
Fax.: 210 6216990
email: [email protected]
* Σημείωση: Στα σεμινάρια που προσφέρει δωρεάν η AQS στις επιχειρήσεις που θα προχωρήσουν σε τουλάχιστον μία πρόσληψη, δεν περιλαμβάνονται τα ειδικά σεμινάρια “Αποτελεσματική Ηγεσία”, “Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού”, “Team Building” και “Το κτίσιμο της επιθυμητής Κουλτούρας”.

«Ωφελώ τον Διπλανό μου, ωφελώ την Επιχείρησή μου, ωφελώ τον Δήμο μου»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.