Διώχνουν τον Άλιμο από το γήπεδο της Καισαριανής!




Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται ο Άλιμος, καθώς μετά από απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής, δεν του επιτρέπεται να χρησιμοποιεί το γήπεδο της Καισαριανής!

«Ξεσπιτώνεται» απ’ την ούτως ή άλλως μη φυσική του έδρα ο Άλιμος!
Μέσω ανακοίνωσης του Δημάρχου Καισαριανής, έγινε γνωστό πως στο εξής δεν θα επιτρέπεται στους νεοφώτιστους να χρησιμοποιούν το γήπεδο της περιοχής και καλούνται πλέον να ψάξουν αλλού για «σπίτι».
Ξεκαθαρίζεται, δε, πως η νέα Δημοτική Αρχή θα διεκδικήσει οικονομικά οφέλη απ’ την μέχρι τώρα παρουσία του Αλίμου στο στάδιο!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
Προς ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΥ
FOOTBALL LEAGUE.
ΤΟΠΙΚΑ Μ.Μ.Ε.

Σήμερα, Τετάρτη 21/1/2014, μετά από πρόσκληση του Δήμου Καισαριανής πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του Δήμου μας με εκπρόσωπο της Π.Α.Ε. Αλίμου, προκειμένου να τους γνωστοποιηθεί η απόφαση της νέας Δημοτικής Αρχής ότι δεν θα επιτρέψει καμία περαιτέρω χρήση του δημοτικού στάδιο Μ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ από την ομάδα τους.
Θέλουμε να γνωρίσουμε στο λαό της Καισαριανής ότι η νέα Δημοτική Αρχή, σταθερή στις πολιτικές δεσμεύσεις της, βάζει τέλος στις χρόνιες τακτικές παραχωρήσεων και παραδίδει το δημοτικό στάδιο στον μαζικό λαικό αθλητισμό και τα ερασιτεχνικά σωματεία της πόλης. Με αυτή μας την απόφαση ιεραρχούμε ως πρώτη και άμεση την ανάγκη για άθληση όλης της νεολαίας και των εργαζόμενων του δήμου μας, η οποία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με την ύπαρξη της ΠΑΕ μέσα στο χώρο.
Τονίζουμε ότι ο Δήμος θα διεκδικήσει κάθε οικονομικό δικαίωμα που προκύπτει από την μέχρι σήμερα χρήση του γηπέδου τόσο από την ΠΑΕ ΑΛΙΜΟΥ, όσο και από την FOOTBALL LEAGUE.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΣΤΑΜΕΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

 mikriliga.com

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.