Ανοιχτή επιστολή για το θέμα του Κοιμητηρίου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Γλυφαδιώτισσες και Γλυφαδιώτες, όλοι στην πόλη μας γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα του Κοιμητηρίου. Μετά από αγώνες και προσπάθειες, δημιουργήθηκε Κοιμητήριο στον Ιερό Ναό της Γέννησης της Θεοτόκου, το οποίο και νομιμοποιήθηκε με τον νόμο 4237/14.

Η νέα Δημοτική Αρχή, αντί να συνεχίσει την πλήρη ανάπτυξη του Κοιμητηρίου, το εγκατέλειψε και προσπαθεί να βρει λύση στο χώρο του στρατοπέδου της Αεροπορίας, που το μόνο που προσφέρει είναι η ενίσχυση προεκλογικής καμπάνιας συγκεκριμένων πολιτικών τους φίλων.

Επειδή οι εκλογές τελειώνουν αλλά τα προβλήματα παραμένουν και ταλαιπωρούν τους συμπολίτες μας, οφείλουμε να υπερασπιστούμε το συμφέρον των Δημοτών μας.

Ξαφνικά πληροφορηθήκαμε ότι την Τρίτη 27/01/2015 και ώρα 11:00 πμ., δηλαδή αμέσως μετά τις εκλογές, έχει προγραμματιστεί από τη Δημοτική αρχή, η εκταφή των νεκρών.

Δηλώνουμε ότι με τις ενέργειες αυτές:
• προσβάλλεται η τιμή των νεκρών
• τα ήθη και οι αξίες του πολιτισμού μας
• η συνέχεια της έννομης τάξης
• δημιουργούνται συνθήκες απεμπόλησης νομίμου λειτουργίας του Κοιμητηρίου.

Θεωρούμε ότι είναι καθήκον και υποχρέωση της Δημοτικής Αρχής και της τοπικής Εκκλησίας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποτρέψουν ένα έγκλημα, που θα το πληρώσουν οι συμπολίτες μας. Το θέμα του Κοιμητηρίου δεν προσφέρετε για σκοπιμότητες, προεκλογικές καμπάνιες και προσωπική προβολή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.