Άλιμος – ΑΕΚ 0-1 (VIDEO)




Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Άλιμο για την πολύ σπουδαία εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ. Μια ομάδα με πολλές απουσίες και με σαφώς κατώτερο επίπεδο συγκριτικά με την ”Ένωση”, δεν φοβήθηκε τον αντίπαλο και υποχρεώθηκε εντέλει σε ήττα στις καθυστερήσεις του αγώνα, έπειτα από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε στο 90’+1′ ο Καραμέρης και το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Αραβίδης.

Πέναλτι είχε κερδίσει η ΑΕΚ και στο 65′, όταν κατά τον Κορδολαίμη ο Νικολόπουλος ανέτρεψε τον Λαμπρόπουλο, μια απόφαση ωστόσο που ήταν πολύ τραβηγμένη. Ο Βλάχος του Αλίμου, ωστόσο, λειτούργησε εξαιρετικά στο χτύπημα του Μάνταλου και είχε κρατήσει το 0-0. Στη μονομαχία Νικολόπουλου-Λαμπρόπουλου, μάλιστα, ο αμυντικός των γηπεδούχων είδε τη δεύτρη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Ο Δικέφαλος δυσκολεύτηκε πολύ να διασπάσει την καλά οχυρωμένη άμυνα της ομάδας των νοτίων προαστίων, που ωστόσο δεν κλείστηκε στα καρέ της για να κρατήσει την ισοπαλία. Προς τιμήν τους οι παίκτες του Αλίμου έβγαιναν μπροστά όποτε τους δινόταν η δυνατότητα, δεν καθυστερούσαν σκοπίμως για να περάσει η ώρα και παρά την ήττα θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι για τη σπουδαία εμφάνιση.

Αντίθετα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ θα πρέπει να προβληματιστούν για την εικόνα τους, αν και ο αγωνιστικός χώρος δεδομένα επηρέασε τους ”κιτρινόμαυρους”. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν σε θέση ούτε να απειλήσουν την εστία του Βλάχου. Στο ενεργητικό τους καταγράφεται ένα πολύ μακρινό σουτ του Ανάκογλου από τα 30 μέτρα στο 33′, αλλά και μια γυριστή κεφαλιά του Αραβίδη στο 43′, με τον Βλάχο να μπλοκάρει. Αυτά ήταν όλα κι όλα όσα είχε να επιδείξει στον επιθετικό τομέα η ΑΕΚ.

Παρόμοια η εικόνα όμως και στο δεύτερο μέρος. Ο Τραϊανός Δέλλας έριξε στο ματς τον Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος επέστρεψε ύστερα από σχεδόν επτά μήνες στην αγωνιστική δράση. Με τις σέντρες του ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ έβαλε δύσκολα στον Άλιμο. Η λύτρωση ήρθε στο φινάλε, έστω με πέναλτι. Αυτή τη φορά ο ρέφερι από την Ανατολική Αττική είχε αποφασίσει ορθώς, μια και ο Καραμέρης είχε όντως υποπέσει σε χέρι.

ΑΛΙΜΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Βλάχος, Κάρδαρης, Κουμπαρούλης, Νικολόπουλος, Γαβριήλ, Μπονγκ, Μπεριέξ (72′ Ελευθεριάδης) , Σταύρου (91′ Ρούπι), Καραμέρης, Σαγανάς, Παντελής.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Ρόβας (73΄Ντούνης), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Πεταυράκης (79΄Σοϊλέδης), Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ζόριτς (46′ Μάνταλος), Αραβίδης, Μπρέσεβιτς.

Διαιτητής: Κορδολαίμης (Ανατ. Αττικής)

Βοηθοί: Μαρνέζος (Χανίων), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Επιμέλεια: Δημήτρης Σαμόλης – sport24.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.