«Αφεντικό» το Ελληνικό!




Το Ελληνικό έκανε έναν… περίπατο στη Βούλα και επικράτησε για δεύτερη φορά φέτος του Πρωτέα (39-55), με αποτέλεσμα να είναι πλέον το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1 Γυναικών!

Άπαντες περίμεναν μεγάλη μάχη ανάμεσα στον Πρωτέα & το Ελληνικό, ωστόσο οι φιλοξενούμενες ήταν καταιγιστικές από την αρχή! Πήραν αμέσως διψήφιο προβάδισμα (0-11) και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του αγώνα από το σύνολο του Αλέκου Δάγλα, μετατρέποντας σε… περίπατο το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής!

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε… σκούρα, τελικά όμως κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα της Αναγέννηση, έπειτα από ένα συγκλονιστικό φινάλε με πολλές βολές! «Φωτιά» στη μάχη του υποβιβασμού έβαλε η μεγάλη νίκη που πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Βόλου επί του Αθηναϊκού.

Δεύτερη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ, με τον Παναθλητικό να βρίσκεται μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα και τελικά να φτάνει σε μία πολύ σημαντική νίκη! Μεγάλο «διπλό» πήρε και ο Ιπποκράτης στην έδρα της Τερψιθέας. Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα από την Κω, με το ματς να κρίνεται στην παράταση (66-66 η κανονική διάρκεια), αφού οι γηπεδούχες κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος του κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχαναν ακόμα και με διψήφια διαφορά.

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ – 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ολυμπιακός Βόλου – Αθηναϊκός 62-60
Πρωτέας Βούλας – Ελληνικό 39-55
Αναγέννηση ΝΡ – Παναθηναϊκός 62-65
Παναθλητικός – ΠΑΟΚ 64-51
Τερψιθέα – Ιπποκράτης 74-81

Bαθμολογία: galanissportsdata.com

gazzetta.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.