To Δέντρο της Αγάπης στολίζουν οι Πανοραματιστές




Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης και της προσφοράς. Οι Πανοραματιστές σας καλούμε στο Πανόραμα της Βούλας την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11:00-18:00 να στολίσουμε για πρώτη φορά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της γειτονιάς μας, το Δέντρο της Αγάπης.

Ελάτε να κρεμάσουμε μαζί τα στολίδια της Αγάπης, να τραγουδησουμε τα κάλαντα, να κεραστούμε ζεστό αρωματικό κρασί και χριστουγεννιάτικα γλυκά και στις 6 το απόγευμα να φωτίσουμε το Δέντρο της Αγάπης.

Για κάθε στολίδι που κρεμιέται, ρίχνουμε στον κουμπαρά της Αγάπης το αντίστοιχο αντίτιμο. Όλα τα έσοδα του κουμπαρά θα δοθούν σε συνεργασία με τον Ι.Ν Αγίου Νεκταρίου Πανοράματος σε οικογένειες που έχουν ανάγκη ώστε να καλύψουν ανάγκες που για πολλούς απλά φαίνονται αυτονόητες.

Γιατί όταν σβήνουν τα γιορτινά φώτα αυτό που μένει είναι η προσφορά και η αγάπη.
Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα στην ελπίδα και στην αξιοπρέπεια.

Ευχαριστούμε ήδη τον Δήμο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης για την πολύτιμη βοήθειά του στην οργάνωση αυτής της γιορτής καθώς και τους χορηγούς των γλυκισμάτων.

Υ.Γ.: Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες sτις αρχαιολόγους της Εφορείας Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας κυρίες Αλεξάνδρα Μαρή και Λίνα Κορµαζοπούλου καθώς και τους εθελοντές σπηλαιολόγους Γεωργία Μπουρμπούλη, Ιωάννη Τσακανίκας, Παναγιώτη Δευτεραίος και το νεαρότερο μέλος Νικόλα Μουσαφιράκη για την ευγενική τους συνδρομή στην προσπάθειά μας ανάδειξης του κάλλους του Υμηττού καθώς και για την απίστευτη εμπειρία που μας προσέφεραν στην επίσκεψη στο Σπήλαιο του Νυμφολήπτου.

Επειδή οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν κατά πολύ το επιτρεπόμενο όριο για την επίσκεψη με αποτέλεσμα αρκετοί συμπολίτες μας να μην μπορέσουν να συμμετάσχουν, δεσμευόμαστε ότι με τη νέα χρονιά όταν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, η δράση θα επαναληφθεί.

Ευχαριστούμε επίσης τον Εξωραϊστικό Σύλλογο “Πανόραμα Βούλας” και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Δημήτριο Κουρκουλή για την προσφορά της φασολάδας, καθώς και τους καλούς μας φίλους κα Μίμα Νικηφοράκη, κο Γεώργιο Νικηφοράκη και τον κο Ρούσσο Πετρά που μαγείρεψαν και σέρβιραν τη φασολάδα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.