Έξαλλος ο Χατζηδάκης με τον Κωνσταντέλλο, στη Διημερίδα για το παραλιακό μέτωπο




Τελικά, η τήρηση ισορροπιών είναι πολύ δύσκολο πράγμα. Και ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος στο πρώτο του μεγάλο τεστ, στη διημερίδα για το παράκτιο μέτωπο που συνδιοργάνωσε με την Περιφέρεια Αττικής, τα θαλάσσωσε.
Διότι πίστεψε ότι μπορεί με άνεση να τα έχει καλά «και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ», αλλά μάλλον τον καπέλωσε η μία πλευρά.
Αυτό τουλάχιστον κατάλαβε όποιος στο φουαγιέ της αίθουσας «Ιωνία» στη Βούλα είδε και άκουσε τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου.
Έξαλλος ο Διονύσης Χατζηδάκης κατήγγειλε τις «αθλιότητες» της εκδήλωσης.
«Κάλεσαν τον ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλαν εδώ τους δεκάρικους, ακούστηκε η μία άποψη και τώρα σηκώθηκαν και έφυγαν», είπε σε ψηλούς τόνους ο έμπειρος αυτοδιοικητικός.
Τον εξάψαλμο τον άκουσε η Γιούλη Ηλιοπούλου (βλ. φωτό) από την οργανωτική επιτροπή της διημερίδας, που μάταια πήγε να ηρεμήσει τον Διονύση Χατζηδάκη, λέγοντάς του ότι θα μιλήσει με τη σειρά του.
Ο ναύαρχος γνωρίζει όμως ότι το παιχνίδι των εντυπώσεων είχε ήδη κριθεί και επρόκειτο για ένα μπρα ντε φερ μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που δόθηκε με τους όρους του …ΣΥΡΙΖΑ στη θεωρούμενη μέχρι πρότινος έδρα της ΝΔ.
Και άντε να δούμε πώς θα τα συμμαζέψει τώρα η ομάδα του δημάρχου των 3Β…

ΠΗΓΗ: 3vita.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.