Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Εγκρίθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου ο προϋπολογισμός του Δήμου Ηλιούπολης για το 2015 με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Η έγκριση του Προϋπολογισμού του Δήμου μας πριν ακόμη τελειώσει το 2014, καθιστά τον Δήμο έναν από τους πρώτους πανελλαδικά με επικυρωμένο τον προϋπολογισμό για το έτος 2015 και του δίνει τη δυνατότητα απρόσκοπτης λειτουργίας του από την πρώτη μέρα του νέου έτους, για πρώτη φορά στα χρονικά.
Το γεγονός αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι. Η χρηστή και νοικοκυρεμένη Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης όλη την προηγούμενη περίοδο από το 2011 μέχρι σήμερα, έβαλε σε τάξη τα οικονομικά του Δήμου μας, παρά τη συνεχή μείωση των πόρων προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ο Δήμος συνέταξε έναν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, ρεαλιστικό και, ταυτόχρονα, με κοινωνικό πρόσημο, απαντώντας στις ανάγκες των δοκιμαζόμενων από την κρίση πολιτών, ενώ την ίδια στιγμή διατηρεί στο ταμείο του ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο διασφαλίζει τη βιωσιμότητά του ανά πάσα στιγμή.
Από την 1/1/2015 ξεκινά η εκτέλεση του Προϋπολογισμού, ο οποίος πρέπει να είναι συνεχώς ισοσκελισμένος κατά τη διάρκεια της εκτέλεσής του. Είναι μια δυναμική διαδικασία η οποία χρήζει καθημερινής παρακολούθησης και συνεχών αναμορφώσεων ανάλογα με την πορεία είσπραξης των προβλεπόμενων εσόδων και ανάλογα με την εκτέλεση των προϋπολογισθέντων πιστώσεων καθώς και των ετήσιων αναγκών του.
Ο Δήμος Ηλιούπολης θα συνεχίσει το δρόμο της οικονομικής εξυγίανσης με μοναδικό στόχο τη διεύρυνση του Κοινωνικού του χαρακτήρα.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Ηλιούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.