Χειμερινός Διάπλους Βουλιαγμένης – 23 Noεμβρίου 2014
Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης (Επίσημο Προφίλ)

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι εγγραφές για τον 12ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης, που διοργανώνει η XTERRA σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης στις 23 Νοεμβρίου 2014.

Περισσότεροι απο 340 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών απο την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, έχουν ήδη δηλώσει τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση δημιουργώντας νέο ρεκόρ συμμετοχών για χειμερινό κολυμβητικό αγώνα στην Ελλάδα.
Ανάμεσα τους περισσότερα απο 30 παιδιά κάτω των 16 ετών τα οποία θα κολυμπήσουν στην απόσταση των 1000 μέτρων.

Σας περιμένουμε στην πιο όμορφη παραλία της Αττικής, για ακόμα μια αξέχαστη XTERRA εμπειρία!!!!
XTERRA Greece- Live More!

Προσοχή: Σας υπενθυμίζουμε οτι οι εγγραφές θα κλείσουν στις 19 Νοεμβρίου ή μόλις συμπληρωθούν οι 350 συμμετοχές. Αφού εξεταστούν όλες οι αιτήσεις και οι πληρωμές των συμμετεχόντων, θα σας ενημερώσουμε αν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εγγραφών. Μόλις ολοκληρωθει ο αριθμός των εγγραφών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρα προτεραιότητας στις αιτήσεις σύμφωνα με την ημερομηνια αποστολής της αίτησης.

Ωρα Εναρξης: 11:00πμ

Όλες οι αποστάσεις και οι διαδρομές θα μετρηθούν με ακρίβεια με προϊόντα της Garmin και είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ή σε αυτό το link
Αφιξη Αθλητών: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι παρόντες στο χώρο του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης τουλάχιστον 2 ώρες νωρίτερα απο την προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης προκειμένου να παραλάβουν απο την Γραμματεία των αγώνων το chip χρονομέτρησης και το σκουφάκι.
Η Γραμματεία θα κλείσει στις 10:30 ακριβώς και δεν θα δοθεί καμια παράταση.
Υπάρχουν διαθέσιμες τουαλέτες και χώροι αποδυτηρίων για τους αθλητές για χρήση πρίν και μετά τους αγώνες.

Προσοχή: Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και το Σάββατο 22 Νοεμβρίου προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός την ημέρα του αγώνα.
Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει απο τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης
Παρασκευή: 16:00- 19:00
Σάββατο: 10:00-13:00

Σας περιμένουμε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης για μια ακόμα ξεχωριστή XTERRA εμπειρία!!

Οι εγγραφές είναι ανοικτές. Περισσότερες πληροφορίες στοwww.xterragreece.com
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ιδρύθηκε, ως Αθλητικό Σωματείο, στις 23 Φεβρουαρίου 1937, από μια παρέα φίλων που τους συνέδεε η αγάπη για τη θάλασσα και η επιθυμία τους για ενασχόληση με τα ναυτικά αθλήματα.
Σήμερα έχει περισσότερους από 1000 αθλητές και καλλιεργεί 7 αθλήματα, κλασσική, τεχνική και συγχρονισμένη κολύμβηση, υδατοσφαίριση, ιστιοπλοΐα, ιστιοσανίδα και θαλάσσιο σκι.
Ολη τη χρονιά λειτουργούν σχολές εκμάθησης για όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Όμιλος και παράλληλα τους θερινούς μήνες διοργανώνει αθλητικά camp για παιδιά 5-12 ετών.
Στην πορεία των χρόνων οι αθλητές του Ν.Ο.Β. έχουν διαπρέψει σε Πανελλήνιους, Ευρωπαϊκούς και άλλους διεθνείς αγώνες κάνοντας υπερήφανους τον Όμιλο και όλους τους Έλληνες.
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης είναι ένας χώρος αθλητισμού, ένα φυτώριο μελλοντικών πρωταθλητών που στελεχώνουν τις Εθνικές μας Ομάδες και αποτελούν παράδειγμα για όλους τους νέους.
Περισσότερες πληροφορίες στο www.nov.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.