Σήμερα η κηδεία του Ντίνου Καραγεώργου




Την άνιση μάχη με τον καρκίνο έχασε ο επιλαχόντας και πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Ντίνος Καραγεώργος, σε ηλικία μόλις 39 ετών. Τα τελευταία χρόνια ο Ντίνος αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίζουν, αφού παρά τη σκληρή και καθημερινή μάχη που έδινε με την ασθένεια του, δεν της επέτρεψε ποτέ να του σταθεί εμπόδιο στην καθημερινή του ζωή, αλλά και στην άσκηση των καθηκόντων του στο Δήμο, αποδεικνύονται έτσι έμπρακτα τη μεγάλη αγάπη που είχε για την πόλη που μεγάλωσε. Ήταν παρόν σε όλες του τις υποχρεώσεις, έδινε μάχες για όσα πίστευε και έκανε ακόμα και φέτος έναν υποδειγματικό προεκλογικό αγώνα. Δεν εγκατέλειψε ποτέ τις μεγάλες του αγάπες, τη Βουλιαγμένη και την τοπική αυτοδιοίκηση.
Ο Κωνσταντίνος (Ντίνος) Καραγεώργος γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε φυσικοθεραπεία, και από το 2002 έως και το 2013 ήταν στέλεχος της εταιρείας ALGOSYSTEMS S.A και μετά στέλεχος της εταιρείας OLAYAN GROUP COMPANY.
Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης από το 2011 έως το 2014, και το 2012 εκλέχτηκε ως πρώτο τακτικό μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου την οποία θέση κατείχε έως τον Αύγουστο του 2014. Ασχολήθηκε με τα κοινά για πρώτη φορά το 2002 όταν και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό του Γεωργίου Ράπτη. Το 2006 επανεκλέχτηκε, για δεύτερη συνεχή φορά, με τον συνδυασμό του Δημήτρη Τζιώτη. Το 2010 συμμετείχε στο συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα ενώ στις εκλογές του 2014 ήταν υποψήφιος με το συνδυασμό «Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη – Πόλη για να Ζεις» με επικεφαλής τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, όπου εξελέγη δεύτερος στη Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης αλλά λόγω μιας ιδιαιτερότητας του εκλογικού νόμου, ο συνδυασμός στον οποίο συμμετείχε, δυστυχώς εξέλεξε μόνο έναν σύμβουλο στη συγκεκριμένη Δημοτική Ενότητα, αφήνοντας τον εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Ντίνου.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα  (Δευτέρα 17 Νοεμβρίου στον Ι.Ν. Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη στις 3.00 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.