Περιμένοντας 18 λεπτά το μετρό!




Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του Φώτη Βλάχου από το group Argyroupoli  για τις καθυστερήσεις στη διέλευση των συρμών του μετρό:

Καλησπέρα σε όλους και πάλι.. Θέλω να ξανά αναφέρω το πρόβλημα με το μετρό γιατί εκτός από like κανένας δεν πήρε θέση ούτε μου απάντησε.
Σήμερα 25/11/14 το πρωί καθώς περίμενα πάλι το μετρό να έρθει για 10 λεπτά μόλις έφτασε στο 3ο λεπτό απλά εξαφανίστηκε … το 18 παρέμεινε στην κάτω σειρά μέχρι τα 13 λεπτά και μετά ήρθε στην πάνω σειρά …Όλος ο κόσμος δυσανασχετούσε όπως και εγώ μαζί τους. Περιμέναμε 18 λεπτά για να πάρουμε το μετρό όπου θα έπρεπε να έχει έρθει πριν από 10 μην πω λιγότερα.
Τι πράγματα είναι αυτά ??? Υποτίθεται το μετρό ήρθε μέχρι Ελληνικό – Αργυρούπολη για να μας εξυπηρετεί και όχι να μας κάνει την ζωή δύσκολη.
Δεν γίνετε να αργούμε στις δουλειές μας επειδή δεν θέλουν να στέλνουν στο Ελληνικό όλους τους συρμούς … Δεν μου περισσεύουν 35€ για μηνιαία κάρτα. Προσωπικά προτιμώ να δώσω 35€ για ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειας μου παρά να τα δίνω για αυτό. Αλλά και πάλι προτιμώ να είμαι νόμιμος … Δεν ξέρω τι θα γίνει αν συνεχιστεί το ίδιο πράγμα.

Κύριε δήμαρχε Γιάννης Κωνσταντάτος Κύριε αντιδήμαρχε Λάζαρος Τογρίδης αν δεν μπορείτε να πάρετε εσείς κάποια θέση σε αυτό το θέμα που ενοχλεί τους δήμους σας πείτε σε εμάς πού μπορούμε να απευθυνθούμε για να διευθετηθεί αυτός ο παραλογισμός .

Σας Ευχαριστώ.

Με εκτίμηση
Βλάχος Φώτης

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.