Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης – Δείτε τα μαθήματα




Ο Δήμος Νέας Σμύρνης σε συνεργασία με το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση (Ε.Σ.Π.Α.) είναι ένας από τους πρώτους Δήμους της χώρας που δημιούργησε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κέντρο), σε εφαρμογή του Νόμου  3879/ τ.Α’ 21 /9/ 2010 (Ανάπτυξη της Δια Βίου Μάθησης και λοιπές διατάξεις).
Το διοικητικό γραφείο του Κέντρου βρίσκεται στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης ( Ελ. Βενιζέλου 18, 17121 Ν. Σμύρνη, 3ος όροφος).

Τηλ: 213 2025840 – 833
Fax: 213 2025911
Mail: [email protected]

Το Κέντρο θα οργανώνει και θα υλοποιεί τα Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας και την εφαρμογή του Εθνικού, Περιφερειακού, και Τοπικού Προγράμματος Δια Βίου Μάθησης και Ανάπτυξης.

Για κάθε εκπαιδευτική περίοδο, το Κέντρο θα ανακοινώνει τον προγραμματισμό των μαθημάτων, την περίοδο υποδοχής των αιτήσεων των ενδιαφερομένων και την ένταξή τους σε τμήματα υλοποίησης. Στη συνέχεια, θα παρακολουθεί την εκπαιδευτική και διοικητική λειτουργία των τμημάτων και θα αναφέρει στο Υπουργείο Παιδείας την όλη διαδικασία προγραμματισμού και υλοποίησης του όλου προγράμματος.

Εκπαιδευτική Περίοδος 2014- 2015

Πρώτη περίοδος εγγραφών μαθημάτων Δια Βίου Μάθησης

Οι αιτήσεις για ΓΛΩΣΣΕΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ,ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ, ΒΙΝΤΕΟ θα ξεκινήσουν Τετάρτη 01 / 10 / 2014 έως και 08 / 10 / 2014
(Μέχρι συμπλήρωσης των τμημάτων)
Καθημερινές, εργάσιμες, ώρες 10:00 – 14:00

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ

Οι εγγεγραμμένοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για τις ημερομηνίες έναρξης των  μαθημάτων.

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ – ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.