Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης στο «Πρωϊνό MEGA»




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στα σημερινά εγκαίνια (17/10) του 1ου Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου αναφέρθηκε με επιτόπιο ρεπορτάζ του ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA προβάλλοντας τον χώρο του και το καλάθι των ειδών πρώτης ανάγκης που αυτό θα διαθέτει.
«Σύμφωνα με τις αιτήσεις που είχαμε στην Κοινωνική Υπηρεσία μας, θα εξυπηρετούμε σε πρώτη φάση 200-250 οικογένειες του δήμου μας, καλύπτοντας όλες τις βασικές ανάγκες τους σε τακτική βάση, με σεβασμό και αξιοπρεπή τρόπο» ανέφερε ON CAMERA o Δήμαρχος, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.
«Και αυτό χωρίς να επιβαρύνουμε ούτε με ένα ευρώ το ταμείο του Δήμου, μιας και φροντίσαμε να κάνουμε αρωγούς στο κοινωνικό έργο μας μεγάλες επιχειρήσεις και επαγγελματίες της περιοχής του δήμου μας, τους οποίους και ευχαριστούμε», πρόσθεσε, καλώντας παράλληλα τους πολίτες να παραστούν στα σημερινά εγκαίνια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας ό,τι μπορούν, σε τρόφιμα διαρκείας, καθώς και σε βασικά είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας σπιτιού.
«Δεν θα περιοριστούμε μόνο στις αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που κατατέθηκαν από συμπολίτες μας, αλλά θα διερευνήσουμε περαιτέρω με την Κοινωνική Υπηρεσία μας την ύπαρξη αναγκών και σε άλλους ανέργους τις πόλης μας, αφού στόχος μας είναι να συνδέσουμε αυτή τη νέα κοινωνική δομή του Δήμου μας και με το Γραφείο Στήριξης Ανέργων που θα δημιουργήσουμε προσεχώς» τόνισε ΟΝ CAMERA ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Κώστας Μηνόπουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.