Τα ΚΑΠΗ πήγαν εκδρομή…




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Εκδρομή στην Αγία Θεοδώρα Βάστα της Μεγαλόπολης Αρκαδίας πραγματοποίησε το ΚΑΠΗ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Τρίτης Ηλικίας που ήταν τον 1 Οκτωβρίου.

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να δουν από κοντά το μοναδικό φαινόμενο της μικρής εκκλησίας που αγκαλιάζεται από 17 δέντρα τα οποία φυτρώνουν μέσα από τη σκεπή και τους τοίχους του ναού.
Μετά την ξενάγηση, πραγματοποιήθηκε μια μικρή γιορτή σε αίθουσα της περιοχής παρουσία του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, ο οποίος μεταβιβάστηκε στην περιοχή ειδικά για να συμμετέχει στην εκδήλωση, της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κας Νανάς Καραγιάν και του Δημοτικού Συμβούλου, κ. Φιλάρετου Χατζηστεφάνου.
Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τα μέλη του ΚΑΠΗ, ο Δήμαρχος δήλωσε πως οι δράσεις της διεύθυνσης κοινωνικής υπηρεσίες, στην οποία υπάγεται το ΚΑΠΗ, αποτελούν προτεραιότητα για τη νέα Δημοτική Αρχή ενώ είπε χαρακτηριστικά: «η πολιτική της νέας Δημοτικής Αρχής είναι άκρως ανθρωποκεντρική με έμφαση στην Τρίτη ηλικία με δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα, και στους νέους με έμφαση τις δράσεις παιδείας και αθλητισμού». Η Αντιδήμαρχος, κα Καραγιάν τόνισε με τη σειρά της: «Γιορτάζουμε μαζί την παγκόσμια ημέρα της Τρίτης Ηλικίας γιατί θεωρούμε ιδιαίτερα πολύτιμους όλους εσάς που είστε γεμάτοι εμπειρίες ζωής, και σας θεωρούμε φίλους μας».

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.