Συγχαρητήρια στα αστέρια του Θησέα Αγίου Δημητρίου!




Σήμερα Τρίτη 14/10 έλαβε τέλος το Πανελλήνιο τουρνουά Τέννις στο Χαϊδάρι με τη συμμετοχή τεσσάρων αθλητριών μας. Η Κέλλυ Δρυμαλίτη έφτασε στους 32 η Ασημάκη Μαρίνα στους 16, η Δήμητρα Δαλιάννη στους 8 και η Μαριάννα Ποδαρά 2η ύστερα από έναν συγκλονιστικό αγώνα που αναγκάστηκε να εγκαταλήψει λόγω τραυματισμού στο χέρι. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας!!!

Μεγάλες επιτυχίες για τα κορίτσια του Συλλόγου μας στο Ε2 Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Τένις που έγινε στο Χαϊδάρι (κατηγορία 16) και στην Ηλιούπολη (κατηγορία 12), από 10 έως 14 Οκτωβρίου 2014).
Στα 16άρια κορίτσια η Μαρίνα Ασημάκη πέρασε στις 16 καλύτερες, η Δήμητρα Δαλιάνη στις 8 καλύτερες και η Μαριάνα Ποδαρά πήγε στον τελικό όπου κατετάγη τελικά 2η, αφού εγκατέλειψε τον αγώνα στην αρχή του 2ου σετ λόγω τραυματισμού στον αγκώνα.
Στα 12άρια κορίτσια η Νερατζία Κουμερτά έφτασε μέχρι τις 16 καλύτερες!
Πιστεύουμε ότι με τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε και φέτος όλοι μαζί, διοίκηση και προπονητικό επιτελείο, θα έχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Βασιλεία Αλεξίου
Η Γ. Γραμματέας
Βαρβάρα Γκαραβέλα

Ασημάκη Μαρίνα. Ενα από τα αστέρια του ΑΣΕ Θησέας που έλαβε μέρος το Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Ε2 στο Χαϊδαρι και έφτασε στην 16άδα.
Δαλιάνη Δήμητρα. Εκανε την έκπληξη στο τουρνουά κερδίζοντας ένα πολύ δύσκολο ματς και έφτασε στους 8 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ε2 στο Χαϊδάρι. Μπραβο Δήμητρα!!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.