“Σχολείο Άσθματος” στην Ηλιούπολη




Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με το ΚΕΛΠΝΟ θα λειτουργεί μια φορά το μήνα το πρόγραμμα « Σχολείο Άσθματος». Στόχος του προγράμματος αυτού είναι η ενημέρωση, η θεραπευτική υποστήριξη,  η συμβουλευτική και η εκπαίδευση ασθενών για τη σωστή διαχείριση της νόσου.

Η πρώτη ενημερωτική ομιλία, απευθυνόμενη σε όλους τους συνδημότες, θα γίνει την Πέμπτη 16 – 10 – 14 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης, Μαρίνου Αντύπα & Σοφοκλή Βενιζέλου, από τον Πνευμονολόγο – Φυματιολόγο κ. Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη.

Συνεδρίες με τον Ιατρό θα πραγματοποιούνται, σε μικρές ομάδες, μια φορά τον μήνα στο χώρο των Ιατρείων Κοινωνικής Αποστολής του Δήμου, Μαρίνου Αντύπα 81.  Οι ομάδες θα οργανωθούν από τον θεράποντα Ιατρό , τον Αντιδήμαρχο κ. Γιαννάκη Χρήστο και τη Νοσηλεύτρια κ. Μεσσήνη Ζωή.

Καλούνται όλοι όσοι προτίθενται να  παρακολουθήσουν την ομιλία και να λάβουν μέρος στο πρόγραμμα, να το δηλώσουν έγκαιρα στη κ. Μεσσήνη Ζωή στο τηλέφωνο 210 – 9970055, προκειμένου να γίνει σωστός προγραμματισμός και οργάνωση της δράσης.

Είναι μια ολοκληρωμένη παρέμβαση η οποία θα βοηθήσει και θα ανακουφίσει όλους όσους ταλαιπωρούνται από το βρογχικό άσθμα.

Με εκτίμηση

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.