Ριζικές αλλαγές στο ΑΒ του Ελληνικού




 

Ριζικές αλλαγές στο ΑΒ του Ελληνικού

Πλήρως ανανεωμένο λειτουργεί το σούπερ μάρκετ της αλυσίδας ΑΒ Βασιλόπουλος στο Ελληνικό, ένα από τα μεγαλύτερα από τα συνολικά 306 καταστήματα της εταιρείας ανά τη χώρα.

Το συγκεκριμένο, που στεγάζεται επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 43-45, λειτούργησε για πρώτη φορά το 1990 και βραβεύτηκε ως ένα από τα καλύτερα σούπερ μάρκετ στην Ευρώπη.

Με τη νέα ανακάινισή του -η πρώτη είχε γίνει το 2003- μεταμορφώθηκε ριζικά και μετατράπηκε σε έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο, ενώ επεκτάθηκε κατά 1.100 τετραγωνικά μέτρα και η συνολική επιφάνειά του καλύπτει 5.500 τ.μ.

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος έγιναν το πρωί της Παρασκευής, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου που επί χρόνια αγκάλιασε το κατάστημα αλλά και νέοι πελάτες, που είχαν την ευκαιρία να δουν, μεταξύ άλλων, το νέο αρτοζαχαροπλαστείο, όπου καθημερινά ζυμώνονται ψωμί και γλυκίσματα. Ανανεωμένο είναι και το τμήμα Delicatessen, το οποίο σερβίρει και έτοιμα γεύματα. Στο Ιχθυοπωλείο διατίθενται φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Στα ράφια της πλούσιας Κάβας απλώνονται εκατοντάδες ετικέτες κρασιών από την εγχώρια και παγκόσμια οινική παραγωγή. Στο «Περί απόλαυσης.», το νέο τμήμα του καταστήματος, οι καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν ποικιλιακούς καφέδες, χειροποίητες σοκολάτες και φρέσκους ξηρούς καρπούς, ενώ στα τμήματα «Fresh» και «Κρεοπωλείο» μπορούν να επιλέξουν φρέσκα λαχανικά και φρούτα, καθώς και κρέατα από μεγάλους και μικρούς έλληνες παραγωγούς. Στο τμήμα Τυριών, βρίσκει κανείς μεγάλη ποικιλία, ενώ και στο τμήμα Αλλαντικών πωλούνται προϊόντα από κάθε γωνιά του κόσμου.

Στο συγκεκριμένο κατάστημα εργάζονται 214 άτομα, διατίθενται 350 θέσεις στάθμευσης, ενώ λειτουργεί και ολοκληρωμένο κέντρο ανακύκλωσης συσκευασιών.

«Το ανανεωμένο κατάστημα στο Ελληνικό είναι ένα πραγματικό “διαμάντι” και αυτό θα το διαπιστώσουν όσοι πελάτες το επισκεφτούν. Είμαστε υπερήφανοι γι’ αυτή τη νέα γενιά ‘ΑΒητικών’ καταστημάτων! Συνεχίζουμε σταθερά το επενδυτικό μας πλάνο, με στόχο να προσφέρουμε στους πελάτες μας καθημερινά το καλύτερο!» δήλωσε ο γενικός διευθυντής της ΑΒ Βασιλόπουλος, Λεωνίδας Βρεττάκος.

«Ο μόνος τρόπος να πηγαίνεις μπροστά, είναι να προσέχεις τους πελάτες σου, κι εμείς αυτό κάνουμε με ένα τέτοιο κατάστημα. Είναι ουσιαστικά ο προπομπός της νέας γενιάς καταστημάτων που πρόκειται να ανοίξουν» λέει με τη σειρά της η Ζέτα Χειμωνίδου, διευθύντρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής της εταιρείας. «Δεν εφησυχάζουμε. Εχουμε πάντα ψηλά τον πήχη. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε ολοένα και περισσότερους πελάτες, να ανεβάζουμε τα μερίδιά μας. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε στην επόμενη τριετία να φτάσουμε τους 13.000 υπαλλήλους πανελλαδικά, από τους 11.500 σήμερα. Ηδη την περίοδο 2003-2014 έχουμε προσφέρει περίπου 1.500 νέες θέσεις εργασίας» σημειώνει.

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του ανανωμένου καταστήματος του Ελληνικού, η ΑΒ Βασιλόπουλος έχει μοναδικές προσφορές μέχρι της 30 Οκτωβρίου και καλεί τους καταναλωτές να το επισκεφθούν.

πηγή in.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.