Mε μηνύσεις απαντά ο επιχειρηματίας Στηβ Κακέτσης – ποιος δημοτικός σύμβουλος είπε ότι απείλησε να τον σκοτώσει με καραμπίνα (VIDEO)




http://youtu.be/a50cr4iwnQ4

Επιχειρηματίες που χρωστούν δημοτικά τέλη, κλέβουν ρεύμα και με άδεια καντίνας φτιάχνουν μαγαζιά “θηρία”.  Δημοτικοί παράγοντες που τόσα χρόνια  δεν τολμούσαν να υψώσουν το ανάστημα τους  απέναντι στα επιχειρηματικά συμφέροντα της παραλίας και  τώρα εμφανίζονται ως τιμητές της δικαιοσύνης και ζητούν να εφαρμοστούν οι νόμοι που τόσα χρόνια οι ίδιοι δεν εφάρμοσαν.

Το χρέος των 250.000 ευρώ του Στηβ Κακέτση, ιδιοκτήτη του Kitchen Bar , για απλήρωτα δημοτικά τέλη και η πρότασή του για τη  ρύθμιση του με την καταβολή 1.οοο ευρώ το μήνα, άνοιξε «τον ασκό του Αιόλου».

Ο Στηβ Κακέτσης περνάει στην αντεπίθεση και εξαγγέλλει ότι καταθέτει αγωγή κατά του δήμου Αλίμου και της προηγούμενης διοίκησης που κάλυπτε παρανομίες άλλων επιχειρηματιών.

Θέλουνε πόλεμο θα έχουν πόλεμο. Εγώ δεν είμαι από τους εύκολους αντιπάλους όταν έχω δίκιο” είπε στο notia.gr o επιχειρηματίας.

“Η προηγούμενη διοίκηση έχει κάνει πολλές παρανομίες, τις οποίες θα τις δει τώρα ο καινούργιος δήμαρχος με την αγωγή που καταθέτω. Είναι σίγουρο ότι θα ασκηθούν διώξεις στην προηγούμενη διοίκηση για κακούργημα, για απιστία, παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Δεν είναι δυνατόν να είμαι 34 χρόνια εδώ και να πληρώνω τα 27 – 28 χρόνια και τα τελευταία χρόνια μου το κάνανε από 100 χιλιάδες 300 χιλιάδες ευρώ. τόσα τους λείπουν; Έχουν καλύψει παρανομίες που δεν ξέρει ο κόσμος του Αλίμου.

Θα με βρουν μπροστά τους δεν πάω καθόλου πίσω, το είχα αποσιωπήσει τόσα χρόνια, τον είχα ενημερώσει φυσικά για όλα αυτά και του έλεγα μη με ενοχλείτε, τώρα όμως επειδή βγήκε αντίθετος με την πρόταση που έκανε ο σημερινός δήμαρχος… ξέρεις οι εξυπνάδες πληρώνονται και γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος”.

Ζητήσαμε την άποψη του πρώην δημάρχου Θάνου Ορφανού για το θέμα ο οποίος είπε ¨δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Κακέτσης, γράψτε ότι θέλετε“.

Βούτυρο στο ψωμί μας η μήνυση Κακέτση” δηλώνουν στελέχη της παράταξης Ορφανού που πιστεύουν ότι ο πόλεμος που έχουν ανοίξει με τον επιχειρηματία θα τους ενισχύσει πολιτικά.

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του πρώην δημάρχου, Γιάννης Πέτσας,   χαρακτήρισε την πρόταση προκλητική και προσβλητική και θυμήθηκε ότι κάποτε ο Κακέτσης του έβγαλε την καραμπίνα και τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει!  Δεν έκανε βέβαια μήνυση τότε,  (είναι και δικηγόρος) και τώρα προτείνει λύσεις για την είσπραξη του χρέους.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, η επικεφαλής του συνδυασμού “Άνω Κάτω στο Καλαμάκι” Ελένη Μπελιά, αναφέρθηκε στο θέμα του χρέους Κακέτση και ρώτησε τον Ανδρέα Κονδύλη αν μπορεί ο δήμος να διασφαλιστεί ότι θα εισπράττει τα χίλια ευρώ το μήνα που προτείνει ο επιχειρηματίας.

Τόσα χρόνια οι δημοτικοί παράγοντες έκρυβαν όλα όσα συνέβαιναν στην παραλία. Και φτάσαμε στο σημείο οι ίδιοι οι επιχειρηματίες να βγάζουν τους σκελετούς από τις ντουλάπες του παρελθόντος. 

Ανδρέας Κονδύλης:”πρέπει να επιβάλουμε επί τέλους τη νομιμότητα στην παραλία” – Στηβ Κακέτσης:”θα προσφύγω στη δικαιοσύνη” (VIDEO)

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.