Μαύρη εβδομάδα από τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
Κάποιες ανόητες προλήψεις και δεισιδαιμονίες που υπάρχουν στην Ελληνική παράδοση πρέπει επιτέλους να ξεπεραστούν.Το μαύρο είναι υπέροχο! Το μαύρο πάει με όλα! Το μαύρο είναι πάντα στην μόδα.
Το να ανοίξεις την αγκαλιά σου και το σπίτι σου και να υιοθετήσεις μία μαύρη γάτα ή ένα μαύρο σκύλο δεν είναι γρουσουζιά! Είναι χαρά και ευλογία! Την ζωή μας δεν την καθορίζουν τα ξόρκια, την καθορίζουμε εμείς με τις πράξεις μας και το να υιοθετήσουμε ένα μαύρο αδέσποτο ζωάκι μόνο χαρά μπορεί να μας προσφέρει.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης σας προσκαλεί στην Εβδομάδα Υιοθεσίας Μαύρου Σκύλου – Μαύρης Γάτας.Υπέροχα Μαύρα Πανθηράκια και χαρούμενα Μαύρα Μουσουδάκια σας περιμένουν να τα γνωρίσετε από κοντά και γιατί όχι? να ανοίξετε την αγκαλιά σας σε αυτά τα πανέμορφα πλάσματα υιοθετώντας ένα μαύρο γατούλι ή ένα μαύρο σκυλάκι.

Στις σελίδες της ΖΕΗ www.zeil.gr και Facebook https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152811619737152.1073741868.353427217151&type=1 θα βρείτε όλα τα μαύρα κουκλάκια που είναι διαθέσιμα για σπίτι. Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με τους εθελοντές που τα φιλοξενούν και να κλείσετε ραντεβού για να τα γνωρίσετε από κοντά.

Κι ακόμη κι αν η Ηλιούπολη σας πέφτει μακρυά, επισκεφθείτε το τοπικό σας καταφύγιο ή επικοινωνήστε με το φιλοζωικό σωματείο της περιοχής σας. Χιλιάδες καταπληκτικά μουτράκια περιμένουν να βρουν την παντοτινή τους οικογένεια
Προς γνώση και συμμόρφωση:
Κανένα από τα ζωάκια μας δεν θα διατεθεί για γαμπρός ή νύφη. Εκατομμύρια αδέσποτα στην Ελλάδα ζουν βασανιστική ζωή και ξεψυχούν με απάνθρωπους τρόπους. Δεν επιβαρύνουμε την κατάσταση αναπαράγωντας το κατοικίδιο μας
Κανένα από τα ζωάκια μας δεν θα διατεθεί για να φυλάξει οικόπεδα, χωράφια, ταράτσες ή μπαλκόνια. Διατίθενται αποκλειστικά σε οικογένειες που θα τα αγαπήσουν και θα τα φροντίσουν όπως εμείς.
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
www.zeil.gr
[email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.