Γιατί ο Ανδρέας Κονδύλης αποκάλεσε “πολιτικό δεκανίκι” του Ορφανού τον Νίκο Τσαμπαρλή (VIDEO)




Άναψαν τα αίματα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου με αφορμή τους ελέγχους που πραγματοποίησε η Επιθεώρηση Εργασίας στο κολυμβητήριο ύστερα από “καρφωτή” καταγγελία. Ο Ανδρέας Κονδύλης απάντησε στον Θάνο Ορφανό, ότι δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με το προσωπικό και το λόγο πήρε ο Νίκος Τσαμπαρλής ο οποίος επέμεινε να μάθει αν υπήρξε κάποιος εργαζόμενος χωρίς σύμβαση. Τότε ο Ανδρέας Κονδύλης τον αποκάλεσε “πολιτικό δεκανίκι” του Ορφανού και αναφέρθηκε στα χιλιάδες SMS που έστειλαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με τα οποία ζητούσαν από τον κόσμο να ψηφίσει στο δεύτερο γύρο τον Ορφανό.

Θάνος Ορφανός:

“Yπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν χωρίς συμβάσεις, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο; ‘

Ανδρέας Κονδυλης:

“Πείτε μας ονόματα, δεν υπάρχουν φτάνει η λάσπη, ήμαρτον. Λέτε ότι το γήπεδο στο Κάτω Καλαμάκι είναι ακατάλληλο και υπάρχει έγγραφο που λέει το αντίθετο. Ότι στο κολυμβητήριο υπάρχει προσωπικό χωρίς συμβάσεις. Το προσωπικό είναι νόμιμο, απόδειξη και ο έλεγχος που έγινε από την επιθεώρηση εργασίας και τα βρήκαν όλα εντάξει. Δεν μπορούμε να έχουμε ένα σοβαρό επίπεδο, να κάνουμε διάλογο ουσίας και να προχωρήσουμε τα ζητήματα της πόλης όταν λέμε ανακρίβειες”.

Νίκος Τσαμπαρλής:

“Θα σας περιγράψω τη σκηνή σύμφωνα με τη μαρτυρία κάποιας μητέρας. Ξαφνικά είδαν το κολυμβητήριο να αδειάζει από τους προπονητές. Φοβήθηκαν ότι έχει γίνει κάποιο ατύχημα. Μετά πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει έλεγχος από την επιθεώρηση εργασίας. Επιβλήθηκε κάποιο πρόστιμο στον δήμο; Υπήρχε κάποιος εργαζόμενος χωρίς σύμβαση;  Έχει γίνει αλλαγή του υπεύθυνου λειτουργίας στις αρμόδιες αρχές”;

Ανδρέας Κονδύλης:

“Σας βεβαιώνω ότι δεν επιβλήθηκε κανένα πρόστιμο και από την αντιμετώπιση τώρα που βλέπω μάλλον κάποιοι περίμεναν να επιβληθεί πρόστιμο σε βάρος του δήμου. Πρόστιμο κύριε συνάδελφε σας υπενθυμίζω ότι είχε επιβληθεί το 201 3 αλλά τότε ούτε ξέρατε ούτε είδατε ούτε γνωρίζατε κάτι, διότι τότε η Δημοτική Αρχή ήταν της επιλογής σας και τη στηρίζατε με την ψήφο σας. Στηρίξατε την προγραμματική με την ΚΟΙΝΣΕΠ με ένα άδειο  φάκελο και κλείσατε τα μάτια σε όσα συνέβαιναν τότε στο κολυμβητήριο. Έρχεστε λοιπόν εσείς που τότε δεν είχατε βγάλει άχνα για όλα αυτά τα αίσχη να μας ελέγξετε σήμερα αν είμαστε νόμιμοι. Αργήσατε πολύ να θυμηθείτε ποιος είναι ο ρόλος σας και  εκτίθεστε με την ετεροχρονισμένη αντίδρασή σας. Πολιτικό δεκανίκι του κυρίου Ορφανού είσαστε και τίποτα άλλο.

Να σας θυμίσω τα μηνύματά σας μεταξύ των δύο γύρων; Στελέχη της παράταξής σας κατέκλυσαν τον Άλιμο με χιλιάδες μηνύματα στήριξης του Ορφανού”.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Γιατί ο Ανδρέας Κονδύλης αποκάλεσε “πολιτικό δεκανίκι” του Ορφανού τον Νίκο Τσαμπαρλή (VIDEO)

  • 26/10/2014 at 8:43 μμ
    Permalink

    Απλά του Κονδύλη ειναι νεότεροι σε ηλικία και πρόλαβαν να πηδηξουν τη μαντρα!!! Ποιον να γραψουν αν δεν βρήκαν κανεναν εκει?

    Απαντήστε
  • 27/10/2014 at 9:54 πμ
    Permalink

    ΔΗΜΑΡΧΕ, ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΔΥΟ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ. ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.