GFC – ΜΜΑ> Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ … ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ




Την Τρίτη 21 Οκτωβρίου, στις 12 το μεσημέρι, στο Airotel Parthenon στο Κουκάκι θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του GFC 6 (ΜΜΑ) . Θα παρευρίσκονται όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που παίρνουν μέρος στη διοργάνωση και ο παρουσιαστής του event Νίκος Βουρλιώτης.

GFC – ΜΜΑ.

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ,

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΟ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ.

ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΜΑ.

24 ΑΘΛΗΤΕΣ – ΜΑΧΗΤΕΣ, 12 ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΜΕΙΚΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙ

Μπορεί ένας παλαιστής να νικήσει έναν πυγμάχο;

Ένας αθλητής του Judo έναν αθλητή του TaeKwoDo;

Η ένας kick Boxer έναν Catch Wrestler;

Κάπως έτσι ξεκίνησε το ΜΜΑ στην Αμερική πριν από περίπου δυο δεκαετίες.

Δυο μαχητές από διαφορετικές πολεμικές τέχνες πάλευαν χρησιμοποιώντας τις αρχές της τέχνης τους έτσι ώστε να αποδείξουν την υπέροχη τους, σε ρεαλιστικές συνθήκες.

Εάν σε πραγματικές συνθήκες απειληθεί η σωματική σου ακεραιότητα, με ποια πολεμική τέχνη θα πάλευες για να σωθείς?  Η απάντηση είναι με όλες σου τις σωματικές και νοητικές δυνάμεις συνδυαστικά…

Φανταστείτε έναν αγώνα όπου συνυπάρχουν όλες οι μαχητικές τέχνες…  Φανταστείτε την ρεαλιστικότατα μιας αληθινής μάχης χωρίς πολλούς κανόνες… Καλωσορίσατε στον κόσμο του MMA !!!

Οι Μεικτές πολεμικές τέχνες, γνωστές ως Μ.Μ.Α. (ΜixedMartialArts) είναι ένα μαχητικό άθλημα που επιτρέπει τη χρήση χτυπημάτων και λαβών, είτε από όρθια θέση είτε από το έδαφος.

Συμπεριλαμβάνει πολλά μαχητικά αθλήματα και πολεμικές τέχνες όπως την Πυγμαχία, την Πάλη, το Μάι ΤάιΒραζιλιάνικο ΖίουΖίτσου, το KickBoxing, το Ταεκβοντο, το Καράτε, το Τζούντο και άλλα.

Οι ρίζες των σύγχρονων μεικτών πολεμικών τεχνών μπορούν να εντοπιστούν στους αρχαίους Ολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του αρχαίου Παγκρατίου.

Τα τελευταία χρόνια το ΜΜΑ έχει πολύ μεγάλη απήχηση στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή θεωρείται το νούμερο 1 μαχητικό άθλημα στις σχολές πολεμικών τεχνών.

Οι αθλητές συνδυάζουν καλή φυσική κατάσταση, γνώσεις διαφορετικών πολεμικών τεχνών και πάνω από όλα αντίληψη και οξυδέρκεια  για να προσαρμόζουν την στρατηγική τους ανάλογα με τον αντίπαλο.

Το MMA  δεν  απευθύνεται μόνο σε μαχητές, αλλά αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο αυτοάμυνας, θωράκισης της αυτοπεποίθησης και  βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Τέλος το MMA δεν έχει ηλικιακά όρια και απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες και παιδιά.

Γιατί οι αγώνες ΜΜΑ διεξάγονται σε κλουβί.

Εάν οι αγώνες γίνονταν σε ring λόγω της φύσης του αθλήματος, ο διαιτητής θα αναγκαζόταν να διακόπτει τον αγώνα γιατί οι μαχητές συχνά καταλήγουν εκτός αγωνιστικού χώρου ring.

Αυτό σημαίνει ότι η δράση και η ροή του αγώνα σταματάει και αρχίζει ξανά. Ο επιτιθέμενος χάνει  το πλεονέκτημα που είχε, ο αντίπαλος του έχει χρόνο να ανασυνταχθεί και  η έκβαση του αγώνα επηρεάζεται.

Για να διαφυλαχθεί η δίκαιη έκβασή του αγώνα δημιουργήθηκε το οκτάγωνο κλουβί, που εξασφαλίζει την αδιάλειπτη ροή και προσφέρει ένα συναρπαστικότερο θέαμα.

MAIN EVENT : SUPER MAIN Νίκος Σοκόλης VS Βenjamin Russ

Νίκος Σοκόλης,  ο καλύτερος μαχητής στη κατηγορία του στα 84 kg. Όλος ο κόσμος ανυπομονεί για την επιστροφή του ενάντια στον Γερμανό πρωταθλητή Benjamin Russ

Μια δυνατή αναμέτρηση που θα καθηλώσει τους θεατές.

Αλέξης Νικολακόπουλος VS Χρήστος Πλασάρης

Άλλη μια δυνατή αναμέτρηση μάχη revance. Ο Αθηναίος Νικολακόπουλος  αντιμετωπίζει τον δημοφιλή Θεσσαλονικιό Χρήστο Πλασάρη.

Σίγουρα αυτός ο αγώνας MMA αποτελεί την μεγαλύτερη ρεβάνς για το 2014. Ο Αλέξης Νικολακόπουλος επιθυμεί διακαώς την νίκη με σκοπό να πάρει πίσω τα σκήπτρα της κατηγορίας των -77kg.

Από την άλλη ο Χρήστος Πλασάρης απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί επάξια σε αναμετρήσεις με πολύ δυνατά ονόματα, όπως αυτό του «Cavalinho»

Παναγιώτης Στρουμπούλης VS Robert Organesyan

Ο Κορυδαλλιώτης  μαχητής του ΜΜΑ, Παναγιώτης Στρουμπούλης στο κλουβί με τον Θεσσαλονικιό Organesyan που θεωρείται ένας από τους δυνατότερους αθλητές.

Γυναικεία 4άδα διεκδίκησης ζώνης Σαμούχου Μαριάνθη Καμενίτσα Χριστίνα Μπούνια Γιάννα Δημητρούλα Χαρά
Τέσσερις γυναίκες με διαφορετικές ηλικίες αλλά ίδια κιλά.Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο κλουβί γυναίκες διεκδικούν ζώνη.

Χριστίνα Καμενίτσα 

 

http://youtu.be/1tjlEaGdgUw?list=UUtYROKk2xTHs3X2d699qJwg

Xαρά Δημητρούλα

Η όμορφη της τετράδας. Η ελκυστική εμφάνιση της ξεγελάει μιας και θεωρείται και η πιο έμπειρη από τις τέσσερις με πιο πολλούς αγώνες. 

 

Μαριάνθη Σαμούχου – Γιάννα Μπούνια

Νίκος Σοκόλης – Παναγιώτης Στρουμπούλης

Παναγιώτης Στρουμπούλης
Ο διάσημος μαχητής από τον Κορυδαλλό ξεκίνησε να ασχολείται με το ΜΜΑ τα τελευταία 3 χρόνια και έχει κάνει αίσθηση για το δυναμικό παιχνίδι σε όποιο αγώνα και αν συμμετέχει.Grappler και kickboxer είναι ο μόνος Έλληνα ςαθλητής που κατέχει ζώνες σε δυο διαφορετικές κατηγορίες κιλών: Heavyweight και Light Heavyweight. Τώρα έρχεται αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Με τον Robert Oganesian.

Χριστίνα Καμενιτσα

Το αστέρι της τετράδας.Είναι η πιο καινούργια αλλά ήδη όλοι μιλάνε για αυτή. Δεν έχει χάσει σε αγώνα και ήδη έχει μια ζώνη στη μέση της

Γιάννης Κατσαρός – αστυνομικός

Οι συναθλητές του τον αποκαλούν “Robocop” λόγω του επαγγέλματος του και της σκληράδας του. Με εμπειρία σε αγώνες πυγμαχίας, ΤaeKwonDo, grappling και ΜΜΑ o Γιάννης Κατσαρός επανέρχεται στην αγωνιστική δράση μετά από μια απουσία 2 χρόνων. 

Νίκος Σοκόλης

Ο δημοφιλέστερος και για πολλούς ο κορυφαίος ΜΜΑ μαχητής στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια επιστρέφει μετά από μια απουσία 3 ετών στο κλουβί. Σε αυτή την επιστροφή θα βρει εμπόδιο τον Γερμανό πρωταθλητή BenjaminRuss.  Ο Σοκόλης είναι ανίκητος στα 3 GFC τελειώνοντας με ΚΟ και τους τρεις αντιπάλους του ενώ έχει και πολλούς αγώνες Kickboxing στο ενεργητικό του. Οι  δύο τους θα μονομαχήσουν στα 84 κιλά. Πέρα από αθλητής είναι δάσκαλος Πολεμικών Τεχνών και κάτοχος πτυχίου οικονομικών.

Αλέξης Νικολακόπουλος

Ο Αλέξης κατείχε την πρώτη θέση  της κατηγορίας των 77 κιλών τελειώνοντας όλους τους αντιπάλους με υποταγή στον πρώτο ή δεύτερο γύρο και έκλεισε το 2013 ανίκητος. Τον Ιανουάριο του 2014 όμως ήρθε για πρώτη φόρα σε μια πρωτόγνωρη θέση : Έχασε μια πολύ κοντινή μάχη από τον σκληρό Θεσσαλονικιό μαχητή Χρήστο Πλασάρη. Οι δυο αθλητές γνωρίζοντας οτι το αμφίρροπο παιχνίδι τους χρειάζεται ένα τελικό ξεκαθάρισμα,συναντιούνται για το πιο πολύ αναμενόμενο rematch στην ιστορία του Ελληνικού ΜΜΑ.  

O Γερμανός μαχητής Benjamin Russ έχει 6 αγώνες στο ενεργητικό του με πέντε νίκες, όλες με τελείωμα στον πρώτο γύρο. Ένας επικίνδυνος παίχτης με δυνατά χέρια και πόδια αλλά και καλοδουλεμένο έδαφος ο “Βlanko”έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με έναν και μόνο σκοπό : να χαλάσει την επιστροφή του Νίκου Σοκόλη στο κλουβί. 

Χρήστος Πλασάρης

Ο “LionSoul” ήρθε στην Αθήνα μετά από μια νίκη με ένα  δυνατό ΚΟ στον προηγούμενο  αγώνα και με σκοπό να εκθρονίσει τον βασιλιά της κατηγορίας του Αλέξη Νικολακόπουλο. Μετά από μια κοντινή μάχη έγινε ο κυρίαρχος της κατηγορίας του. Σκληρός και αποφασιστικός με εμπειρία σε πολλές διοργανώσεις σε πολλά μέρη της Ελλάδας θέλει στις 15/11 να σβήσει κάθε αμφιβολία για το ποιος είναι ο κορυφαίος 77άρης.

Robert Oganesyan

O Oganesyan πήρε το αίμα μας πίσω από τον Βούλγαρο δήμιο των Ελλήνων μαχητών NikolaiAlexiev. O Βούλγαρος μαχητής έχει τελειώσει και τους τέσσερις Έλληνες μαχητές αλλά μπροστά στον Οganesyan λύγισε μετά από μια δυνατή γροθιά και μερικά δευτερόλεπτα μετά ο Robert έγινε η Νέμεσις του. Με γροθιές δυναμίτες (είναι πολλές φορές πρωταθλητής πυγμαχίας και Kickboxing με πάνω από 80 αγώνες ) και πολύ βελτιωμένο πάτωμα ο Robert ήρθε για να μείνει. 

Θανάσης Dragnev

Ο Θανάσης Dragnev έκανε την μεγάλη του εμφάνιση στο GFC5 τον Ιανουάριο και αμέσως έδειξε ότι ανήκει στην ελίτ της κατηγορίας του. Έχει καλό Kickboxing  και επικίνδυνο παιχνίδι στο πάτωμα, έχει δύναμη και ταχύτητα. Χρειάζεται άλλη μια νίκη για να διεκδικήσει την κορυφή της κατηγορίας του.

Μαριάνθη Σαμούχου

Η μαμά της τετράδας. Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στην δουλειά της, την οικογένεια της και τις προπονήσεις. 

Γιάννα Μπούνια

Η σκληρή της τετράδας. Είναι επιθετική με επικίνδυνο παιχνίδι στα χέρια και στο πάτωμα. 

 

AΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΗΜΑΡΑΣ – ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΑΡΑ

Μόνο καλά  λόγια ακούγονται για τον νεαρό Αλέξανδρο,τον γιο του βουλευτή Γιάννη Δημαρά. Με πολλούς ερασιτεχνικούς αγώνες αλλά  λίγους επαγγελματικούς, ο Δημαράς κάνει βουτιά στα βαθιά και έρχεται να εκτροχιάσει την πορεία του Dragnev και να ταράξει τα νερά της Welterweight Κατηγορίας.

Σωκράτης Κερπάτσι

Ο Σωκράτης Κερπάτσι είναι από τους λίγους αθλητές που έχει αγώνες σε όλα τα μαχητικά αθλήματα. Είτε είναι box, muaithai, kickboxing και τώρα πλέον MMA ο “Απατσι” μπαίνει στο παιχνίδι με το γνωστό εκρηκτικό στυλ που τον έχει καθιερώσει.

 Νίκος Βαλαγιάννης

Γεννήθηκε στην Τσεχία, το 1980, ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες το 2006, με τον Νεκτάριο Λυκιαρδόπουλο, κάνοντας grappling, MuayThai & MMA. Έχει 3 επαγγελματικούς αγώνες ΜΜΑ με ισάριθμες νίκες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.