Μάχη στο facebook για την καθαριότητα!




Πόλεμος για την καθαριότητα στο δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης!  Η μάχη στο facebook με αναρτήσεις και φωτογραφίες ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες όταν ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Βασίλης Κρητικός άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες από διάφορα σημεία στα οποία συνεργεία του δήμου έκαναν καθαρισμό, αφήνοντας αιχμές ότι επί  ημερών του Χρήστου Κορτζίδη,  η πόλη ήταν βρώμικη.

Tα τελευταία 24ωρα μέλη της παράταξης του προηγούμενου δημάρχου έχουν πάρει τους δρόμους και φωτογραφίζουν ότι στραβό βρίσκουν μπροστά τους.

Για χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο και ο κόσμος δεν εντυπωσιάζεται από τέτοια επικοινωνιακά παιχνίδια.

Αυτή η αντιπαράθεση δεν οδηγεί πουθενά.

 

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Μάχη στο facebook για την καθαριότητα!

  • 08/10/2014 at 2:40 μμ
    Permalink

    Οι κάτοικοι όμως αυτό περίμεναν και γι αυτό ανέτρεψαν την προηγούμενη διοίκηση. Η Αργυρούπολη είχε εγκαταλειφθεί τελείως. Υπάρχουν φωτογραφίες για την κατάσταση πριν από τις εκλογές, όπως υπάρχει και δέσμευση για τη αποκατάσταση του προβλήματος. Ρίξτε μια ματιά πως εχει καταντήσει το Δημαρχείο και αυτό φτάνει. Χορτάσαμε από τα λόγια των προηγούμενων και χαιρόμαστε με τα έργα των τωρινών, αρκεί να είναι διαρκή. Μην υποβαθμίζουμε τις ενέργειες που χρειάζεται η πόλη μας.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.