Δεν έχουν το …θεό τους – χρησιμοποιούν τους κάδους του δήμου για να μεταφέρουν καυσόξυλα!




Η φωτογραφία είναι από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας - οι άνθρωποι δεν έχουν το...θεό τους!

Ένα απίστευτο περιστατικό κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα η δημοτική σύμβουλος Αλίμου και πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δώρα Σύρμα. Γνωστή εταιρία καυσόξυλων με έδρα τον Άλιμο, χρησιμοποιεί τους πλαστικούς  κάδους απορριμάτων με τις ρόδες, για να μεταφέρει ξύλα στα σπίτια!

Όπως μάθαμε για τον ίδιο λόγο είχε υποβληθεί μήνυση και πέρσι αλλά οι ιδιοκτήτες δεν έβαλαν μυαλό. Μάλλον δεν τους φοβίζει τίποτα.

Ακολουθεί η περιγραφή του περιστατικού από τη Δώρα Σύρμα:

“Στις 18/10 γνωστή εταιρία καυσόξυλων που δραστηριοποιείται στον Άλιμο , ξεφόρτωνε με γερανοφόρο όχημα στην οδό  Μενάνδρου 29 .

Μόλις ολοκλήρωσαν το ξεφόρτωμα  άκουσα τον οδηγό να φωνάζει στον συνοδηγό του “φόρτωσε τον Κάδο”.
Περνώντας το φορτηγό μπροστά από το σπίτι μου διαπίστωσα ότι ο κάδος ήταν του Δήμου Αλίμου αφού έφερε επάνω το σχετικό αυτοκόλλητο.
Φώναξα που πάτε και δέχτηκα λεκτική επίθεση με χυδαίες ύβρεις από τον οδηγό του φορτηγό ο οποίος έφυγε με μικρή ταχύτητα διασχίζοντας την Μενάνδρου με κορναρίσματα!
Πολλοί γείτονες που είχαν βγει έξω ακούγοντας τις φωνές μου είδαν τον φορτωμένο κάδο και έκπληκτοι παρακολουθούσαν την σκηνή με τον οδηγό να με βρίζει! Κάλεσα την Άμεση Δράση και κατήγγειλα το γεγονός .
Κατόπιν ενημέρωσα τον Δήμαρχο  και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και μαζί με τον δεύτερο  αφού πήγαμε στο Τμήμα Ασφάλειας Αλίμου καταθέσαμε μήνυση Εκεί έδωσα πλήρη περιγραφή του οδηγού καθώς και τον αριθμό του οχήματος. Η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής  για μια καθαρή Πόλη είναι καθημερινή!
Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να συνεχίζει να παρανομεί σε βάρος των Δημοτών και του Δήμου”!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.