Ανακοίνωση του ΑΝΟΓ Γλυφαδας




ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada

Το Δ.Σ. του Α.Ν.Ο.Γ. θέλει να ευχαριστήσει τον νέο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου όπως και τον Εντεταλμένο του σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Περικλή Δορκοφικη διότι με τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες τους επαναλειτούργησε το κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου μας παρά τα τεράστια προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε επίσης διότι για πρώτη φορά στην κατανομή των ωρών προπόνησης ανάμεσα στα τοπικά σωματεία ελήφθησαν σοβαρά υπόψη αξιοκρατικά κριτήρια η σημερινή δραστηριότητα και επιτυχίες των ομάδων καθώς και η ιστορία τους.

Ανακοίνωση </p><br />
<p>Το Δ.Σ. του Α.Ν.Ο.Γ. θέλει να ευχαριστήσει τον νέο Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Γεώργιο Παπανικολάου όπως και τον Εντεταλμένο του σύμβουλο για θέματα αθλητισμού κ. Περικλή Δορκοφικη διότι με τις συντονισμένες και άμεσες ενέργειες τους επαναλειτούργησε το κλειστό κολυμβητήριο του Δήμου μας παρά τα τεράστια προβλήματα που είχαν να αντιμετωπίσουν.</p><br />
<p>Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε επίσης διότι για πρώτη φορά στην κατανομή των ωρών προπόνησης ανάμεσα στα τοπικά σωματεία ελήφθησαν σοβαρά υπόψη αξιοκρατικά κριτήρια η σημερινή δραστηριότητα και επιτυχίες των ομάδων καθώς και η ιστορία τους.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.