Μικρή η προσέλευση του κόσμου στην παρέλαση, στο Παλαιό Φάληρο




Χωρίς τον ύμνο του… ΕΑΜ, αλλά με Πρέκα, ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου και συγκεκριμένα στο όριο της παραλίας από όπου ξεκινά το ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας στην “Αττικό Παράκτιο Μέτωπο”.

Μικρή η προσέλευση του κόσμου, ίσως λόγω του πρωινού ψιλόβροχου. Στην παρέλαση πήραν μέρος η μαθητιώσα νεολαία των σχολείων της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης του Παλαιού Φαλήρου, όπως επίσης πλήθος αθλητικών σωματείων, ιδρυμάτων, συλλογών κατοίκων, Προσκόπων κτλ, ενώ μετά το πέρας του εορτασμού στήθηκε κρητικό γλέντι στο δρόμο από την ένωση Κρητών!

Πριν την καθιερωμένη παρέλαση, στεφάνι κατέθεσαν από την περιφέρεια η περιφερειακή σύμβουλος Αναστασία Γιάμαλη, εκ μέρους του συντονιστική της τοπικής οργάνωσης του ΣΎΡΙΖΑ ο Τάκης Καϊμάκης και τέλος από τη Ριζοσπαστική Αριστερή Κίνηση Π. Φαλήρου ο επικεφαλής Κώστας Μερκουράκης.

Σημειώνεται πως με την εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο: «Ιδέες που ευνόησαν την ανάπτυξη του φασισμού», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, στις 7 το απόγευμα, στον πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 5), ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο οι παρεμβάσεις στο πλαίσιο του εορτασμού της εθνικής μας εορτής. Από μία παράταξη, μάλιστα, που προσπαθεί να κρατά τη σημαία του αντί φασισμού ψηλά κάθε μέρα κι όχι μόνο όταν το πρωτόκολλο το επιτάσσει. .. Πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ

rak-pfalirou.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.