4η Ημερίδα Στίβου παιδιών & νέων με & χωρίς αναπηρία (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ” ALMA”/ Μ.Κ.Ο.
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 4η Ημερίδα Στίβου!!!!Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές,προπονητές, εθελοντές και φίλους από όλους τους φορείς που συμμετείχαν!!! Ευχαριστούμε θερμά από το Δήμο Π. Φαλήρου το Δήμαρχο κύριο Χατζηδάκη και το Πρόεδρο του Αθλ. και Πολ. Κέντρου κο Νικολαίδη για τη συνδιοργάνωση και υποστήριξη. Επιπλέον τον Αντιδήμαρχο κύριο Φωστηρόπουλο καθώς και τη Δημοτική Σύμβουλο και εκδότρια της τοπικής εφημερίδας The F Times κα Μαυρίδου. Επίσης από την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων τους κυρίους Χατζηνικολάου Παναγιώτη, Μήτση Παύλο και Καμακάρη Νικόλαο, το Χαμόγελο του Παιδιού, τον Αθλητικό Όμιλο Π. Φαλήρου, το Εργαστήρι Προσαρμοσμένης Κινητικής Αγωγής του ΤΕΦΑΑ Αθηνών,το Χύττος ΑΒΕΕ. Ραντεβού του χρόνου!!!!

Όταν νιώθω ότι δεν έχω δυνάμεις και νομίζω ότι όλα γύρω μου έχουν καταρρεύσει υπάρχει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ που με τις δράσεις του αντλώ τεράστια ψυχικά αποθέματα.Το πρωί συναντηθήκαμε στους αγώνες στίβου το βράδυ δώσαμε το ραντεβού μας στον αγώνα της εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου!

Η Πρόεδρος του ΑΛΜΑ Κατερίνα Γιαννακοπούλου με τη Δημοτική Σύμβουλο, εκδότρια της εφημερίδας The F Times Νέλλυ Μαυρίδου και τον Αντιδήμαρχο Γιάννη Φωστηρόπουλο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.