Τι καλό παίζει τις καθημερινές στο Μπραχάμι;




Μιά ζωή στο τρέξιμο είμαστε. Τρέχουμε να προφτάσουμε το λεωφορείο, τρέχουμε για επαγγελματική αποκατάσταση, τρέχουμε να προλάβουμε τη ζωή… Τελευταία παρατηρώ κόσμο να το χει ρίξει στο τρέξιμο κατ’ επιλογήν. Τρέχουν στα πεζοδρόμια των λεωφόρων, στα στενά, στα γήπεδα… Έχετε πάει στη Γυμναστική Ακαδημία; Στο Άλσος της Νέας Σμύρνης; Έαν όχι δεν χρειάζεται… Έχουμε και εμείς το χώρο μας!!! Το Δημοτικό Στάδιο του Αγίου Δημητρίου!!!

Καλά διαμορφωμένο, επιστρωμένο με τάπητα που απορροφά τους κραδασμούς, δροσερό αεράκι. Βάζεις μουσικούλα στο αφτί, διαλέγεις τον διάδρομό σου και τρεχάτε ποδαράκια μου!!! Είναι το νέο in στέκι του Μπραχαμίου… Δε χρειάζεται να φοράς τα καλά σου, ούτε να ξοδέψεις τα λιγοστά λεφτά σου… Ένα μπουκαλάκι νερό, ένα φρούτο για κολατσιό, μπλουζάκι αθλητικό, μπαίνεις στο χορό και ξεκινάς το τρέξιμο!!!! Δε χρειάζεται να απαριθμήσω τα ευεργετικά οφέλη του “τρέχειν” σε σώμα και ψυχή!!! Τη διέγερση και την ευεξία που δημιουργούν!!! Εκτονώνεσαι, ξεχνιέσαι και αναζοωγονείσαι!!! Έαν λοιπόν έχεις μπουχτήσει από τα γυμναστήρια ή έληξε η συνδρομή σου, εάν δεν σου περισσεύουν για συνδρομητική, εάν θέλεις να ρυθμίσεις τον μεταβολισμό σου και να βοηθήσεις τον οργανισμό σου με γρηγορότερες καύσεις και δεν παίρνεις απόφαση να γίνεις χειμερινός κολυμβητής, μία είναι η λύση: Ο στίβος!!!

Ώρες κοινού για τη χρήση του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου Δευτέρα – Παρασκευή: 8:00 – 15:00 & 20:00 – 21:30 Σαββατο: 17:00 – 21:30 Κυριακη: 8:00 – 15:00 & 17:00 – 21:30

Αρχάριοι προσοχή στις κακώσεις!!! Ξεκινάμε με βάδισμα και επιταχύνουμε στη συνέχεια!!! Δε χρειάζεται με τη μία να γίνουμε σπρίντερ!!! Δε μας κυνηγά κανείς!

Της Χριστίνας Μαργαρίτη – imaginistes.com

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.