Πρόσκληση ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης




Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης αναγνωρίζοντας την τεράστια πλέον ανάγκη υποστήριξης συνανθρώπων μας που πλήττονται σκληρά από την ανεργία και την φτώχεια, σχεδιάζει να συστήσει και να θέσει σε άμεση λειτουργία μία νέα δομή,το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. Σκοπός του νέου προγράμματος είναι η εξασφάλιση συστηματικής υποστήριξης μέσω της παροχής τακτικής υλικής ενίσχυσης με τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας σε κατοίκους της πόλης μας με διαπιστωμένα σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο αριθμός των υποστηριζόμενων οικογενειών συνεχώς αυξάνει καθώς ολοένα και περισσότεροι συμπολίτες μας δυσκολεύονται πλέον να αντιμετωπίσουν καθημερινές ανάγκες διαβίωσης. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί και εξυπηρετούνται περίπου 400 οικογένειες σε τακτική βάση.
Γνωρίζοντας την ευαισθησία της Εταιρείας/Επιχείρησης σας, σε ανάλογες περιπτώσεις, παρακαλούμε όπως συνδράμετε την αξιόλογη αυτή προσπάθεια του Δήμου μας, ενισχύοντας το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε 2109904205 Κοινωνική Υπηρεσία .Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία ή διευκρίνιση.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία και την όποια προσφορά σας.
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ                                          Ο Αντιδήμαρχος Υγείας & Κοινωνικής Πολιτικής
Κωνσταντάτος Ιωάννης                                                         Μηνόπουλος Κωνσταντίνος

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.