Ο «Βρασίδας» σε ασφαλή χέρια




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το ιγκουάνα μήκους 1,5 μέτρου, βρήκε καταφύγιο από το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου στο Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ στην Καλλιθέα.

Το ζώο παρέλαβε η υπεύθυνη του Συλλόγου Κα. Γανωτή Μαρία

Ο απρόσκλητος επισκέπτης εμφανίστηκε ξαφνικά την Παρασκευή, σ τους ένοικους διαμερίσματος ορόφου μιας πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη στην Αργυρούπολη.
Οι ένοικοι του διαμερίσματος έκπληκτοι και έντρομοι από την ξαφνική εμφάνιση στο διαμέρισμά τους, του μεγάλου ερπετού, έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Πολιτική Προστασία.

Το γεγονός πληροφορήθηκε ο Δήμος και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσαν όλοι επί τόπου, με την Πυροσβεστική να αναλαμβάνει την επιχείρηση σύλληψης του… «Βρασίδα» της Αργυρούπολης, ο οποίος, σημειωτέον, είναι ακόμη αγνώστου προέλευσης, «διαμονής» και ιδιοκτησίας.

Η υπεύθυνη του Συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ Κα. Γανωτή Μαρία με τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Βασίλη Κρητικό.

Τον «Βρασίδα», μη υπάρχοντος άλλου αρμόδιου, είχε αναλάβει να φυλάξει προσωρινά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, κ. Βασίλης Κρητικός.

Ο δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης ευχαριστεί τον 8ο Πυροσβεστικό Σταθμό Αθηνών για την άμεση κινητοποίηση καθώς και τους εργαζομένους που συνέβαλαν να φιλοξενηθεί και να μεταφερθεί το ζώο σε ασφαλή χέρια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.