Ντινόπουλος σε Κονδύλη:”θα είμαστε δίπλα σας στα θέματα της μαρίνας και του παραλιακού μετώπου” (VIDEO)




Ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος βρέθηκε χτες στον Άλιμο για να παρακολουθήσει τον εσπερινό και τη λιτανεία της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης τον ενημέρωσε για τα κρίσιμα ζητήματα της μαρίνας και του παραλιακού μετώπου και ο υπουργός υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει τον δήμαρχο στο δύσκολο έργο του. Ο Αργύρης Ντινόπουλος το 2003 ήταν δήμαρχος στα Βριλήσσια και με αγώνες που έδωσε μαζί με τους κατοίκους της πόλης κατάφερε να κερδίσει τη ναυτική βάση (52 στρέμματα) η οποία τελικά παραχωρήθηκε από το Πολεμικό Ναυτικό στον Δήμο Βριλησσίων.

Aνδρέας Κονδύλης – δήμαρχος Αλίμου:
“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον υπουργό Εσωτερικών που τον υποδεχτήκαμε στην πόλη μας, είχαμε την ευκαιρία να κουβεντιάσουμε για αρκετά ζητήματα και της αυτοδιοίκησης και του δήμου μας.
Ο υπουργός έχει την καλή διάθεση να βοηθήσει, στο μέτρο που μπορεί γιατί ξέρουμε όλοι τις συνθήκες.Έχουμε ανοιχτά μέτωπα όπως είναι η μαρίνα του Αλίμου και μεγάλες διεκδικήσεις.Πιστεύουμε ότι ως πρώην δήμαρχος αντιλαμβάνεστε και έχετε τη διάθεση να είστε κοντά μας.”
Αργύρης Ντινόπουλος – υπουργός Εσωτερικών:
“Κανονικά θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει εγώ το ρεπορτάζ ως παλιός δημοσιογράφος, αλλά βλέπω ότι ο δήμαρχος τα κατάφερε πάρα πολύ καλά.Γνωρίζω τα ζητήματα τα οποία προκύπτουν στο παραλιακό μέτωπο.Επειδή έχω περάσει αντίστοιχες καταστάσεις στα Βριλήσσια με τη ναυτική βάση, θα είμαστε δίπλα σας και θα τα ξεπεράσουμε”
http://youtu.be/gO533RhMa7o

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.