Καταγγελία με φωτογραφίες για την παιδική χαρά στο πάρκο του Φλοίσβου




(Babbis Batzanopoulos στην τοποθεσία Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο)

Πρέπει να γίνει πρώτα ατύχημα (άρα ντόρος, κανάλια,καταγγελίες κατά του δημάρχου) για να σφραγίσει ο υπεύθυνος την μεγαλύτερη παιδική χαρά των Βαλκανίων , ή έστω να προβεί στις απαραίτητες επισκευές ;

— στην τοποθεσία Πάρκο Φλοίσβου, Παλαιό Φάληρο.

Christos Loutradic Έγινε ατύχημα?
1 ώρα · Μου αρέσει!

Babbis Batzanopoulos Δεν ξέρω … πρέπει να γίνει όμως ;
1 ώρα · Μου αρέσει!

Christos Loutradic Εννοείται πως όχι. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι όλοι αυτοί οι παράγοντες που σουλατσάρουν στο γκρουπ , συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης , να πιέσουν τον Δήμο όχι μόνο να κατασκευάσει την παιδική χαρά αλλά και να αναζητήσει τους υπευθύνους της απραξίας , γιάτι κάθε λεπτό που η παιδική χαρά μένει έτσι κάποιος ευθύνεται.
1 ώρα · Μου αρέσει! · 1

Nota Tsitsopoulou δυστυχώς στην πατρίδα μας ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, απλά μετά τρέχουμε για να το “μαζέψουμ唨!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1 ώρα · Μου αρέσει! · 1

Babbis Batzanopoulos Κλασσικά ναι αλλά είναι εξοργιστικό στην προκειμένη.
56 λεπτά · Μου αρέσει! · 1

Nota Tsitsopoulou πολύ σωστά τα λες αλλά ποιος σε ακούει????? μάλλον δεν ενδιαφέρει την δημοτική αρχή η εν λόγω παιδική χαρά γιατί δεν πολυφαίνεται!!!!!!!!
51 λεπτά · Μου αρέσει!

Babbis Batzanopoulos Ε όχι και δεν πολυ φαίνεται πάνω στο φιλέτο του Φλοίσβου !
47 λεπτά · Μου αρέσει!

Nota Tsitsopoulou εννοώ ότι δεν είναι εμφανής απο τον δρόμο!!!! δεν είναι εμφανής η εγκατάλειψη όταν περνάς απο τον κεντρικό δρόμο!!!!!
42 λεπτά · Μου αρέσει!

Maria Svthropoyloy OI YΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ . ΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΗ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ?ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΣΚΑΡΤΑΔΟΥΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
35 λεπτά · Μου αρέσει!

Ernesta Nungovich Ομολογουμενως ειναι λυπηρο να εχει καταντησει ετσι ο πιο μεγαλος και ωραιος παιδοτοπος της χωρας. Εμεις με τον συζυγο ειχαμε συναντησει τον δημαρχο μια μερα και τον ενημερωσαμε για καποιες αντιστοιχες ζημιες και οντως την αλλη μερα υπηρχε ανθρωπος που τις επιδιορθωνε. Ομως δεν θα επρεπε να γινεται ετσι. Χρειαζεται συνεργειο που θα ειναι επι 24ωρου να επιβλεπει τις επικινδυνες αυτες καταστασεις.
9 λεπτά · Μου αρέσει! · 1

Σταφυλόκοκκος Χρυσίζων tora apotamievoume lefta gia thn pista skate… argotera 8a asxolh8oume me tis paidikes xares…
5 λεπτά · Μου αρέσει!

Ernesta Nungovich Κριμα.
4 λεπτά · Μου αρέσει!

Babbis Batzanopoulos Και σε γενικές γραμμές έχουμε ένα δήμο με καλά αντανακλαστικά … δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο αδιαφορία στο συγκεκριμένο …
4 λεπτά · Μου αρέσει! · 1

Ernesta Nungovich Κι εγω κε Batzanopoulos. Πραγματικα μου κανει εντυπωση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.