Γιώργος Παπανικολάου – ο πιο καλός ο μαθητής…




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Σε ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα τελέστηκε ο Αγιασμός στο 3ο Γυμνάσιο- Λύκειο Γλυφάδας, το σχολείο από το οποίο αποφοίτησε ο κ. Παπανικολάου. Ο σύλλογος διδασκόντων του απένειμε έπαινο, ενώ η διευθύντρια του δώρισε ένα βιβλίο. Επίσης, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει έναν μαθητή, ο οποίος αποφοιτώντας συγκέντρωσε την ίδια βαθμολογία (19,7) με τον κ. Παπανικολάου.

Τον Αγιασμό για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο παρακολούθησε σήμερα το πρωί σε τέσσερα σχολεία της πόλης ο δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου. Συγκεκριμένα, παρέστη κατά σειρά στο 12ο Δημοτικό Σχολείο , στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στο 3ο Γυμνάσιο- Λύκειο και στο ΕΠΑΛ.

Ο κ. Παπανικολάου αφού ευχήθηκε στο σύντομο χαιρετισμό του, καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και τη νέα δημοτική αρχή η εύρυθμη λειτουργία των σχολείων της πόλης. Τη χαρακτήρισε ως μέγιστη ευθύνη απέναντι στις νέες γενιές που έρχονται, διότι μέσα από αυτές θα αλλάξει η νοοτροπία, η κουλτούρα σε μια πόλη όπως η Γλυφάδα, που έχει σημαντικά πλεονεκτήματα. Παράλληλα, ο δήμαρχος ζήτησε τη συνεργασία όλων και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με σκοπό ν’ αντιμετωπίζονται άμεσα τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται στις υλικοτεχνικές υποδομές των σχολικών εγκαταστάσεων.

Επίσης, τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι μαθητές να χαμογελούν, οι γονείς να νοιώθουν ότι τα παιδιά τους είναι σ’ ένα ασφαλές περιβάλλον και πάνω απ’ όλα οι εκπαιδευτικοί να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν τη δουλειά τους.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.