Γιάννης Kωνσταντάτος: «Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις»




Αξιότιμοι Εκπαιδευτικοί , αγαπητοί γονείς ,παιδιά μας,

σας εύχομαι ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά .

Ένα νέο σχολικό έτος ξεκινά σήμερα κάτω από τις δύσκολες συνθήκες για την Πατρίδα, για τον τόπο μας και για την καθεμία και τον καθένα από εμάς ξεχωριστά.

Δυσκολίες όμως που δεν πρέπει να μας πτοούν. Αντίθετα, πρέπει να μας κάνουν δυνατότερους να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα και τον τόπο μας. Να έχουμε βαθιά μέσα μας την αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας, το συμμαθητή μας, τον φίλο μας τον οποιονδήποτε έχει την ανάγκη μας. Την ανθρωπιά και την αγάπη για τον συνάνθρωπο μας, για τον τόπο μας, για την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας .

Οι εκπαιδευτικοί μας παρά τις μεγάλες περικοπές που έχετε υποστεί γνωρίζω πως μέσα σας νιώθετε πάντοτε ως υπέρτατοι λειτουργοί ,είστε εκεί που με την αγάπη σας για τα παιδιά μας θα πρέπει να αφουγκραστείτε τα μηνύματα, τα διδάγματα της ιστορίας μας και της εποχής μας και δώσετε στα παιδιά μας το μήνυμα της ελπίδας, το μήνυμα της δημιουργίας, το μήνυμα του κοινού αγώνα όλων μας για το καλλίτερο αύριο που αξίζουμε όλες και όλοι.

Αγαπητά μας παιδιά,

Σ’ αυτή την όμορφη και συχνά κουραστική πορεία σας προς τη γνώση, θα μας έχετε πάντοτε βοηθούς και συμπαραστάτες στο πλευρό σας. Να είστε σίγουροι, ότι, παρακολουθώντας τα μαθήματά σας με συνέπεια, υπομονή, επιμονή και εργατικότητα, και βάζοντας υψηλούς στόχους στη ζωή σας θα γίνετε πολύ καλύτεροί μας!

Εμείς, ως νέα δημοτική αρχή, γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας και φροντίζουμε ήδη, ώστε να μην υπάρξουν ελλείψεις και εσείς να μπορείτε να παρακολουθείτε απρόσκοπτα τα μαθήματά σας.

Οι Σχολικές Επιτροπές του δήμου μας, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, τους τεχνικούς, το προσωπικό καθαριότητας ή και εξωτερικούς συνεργάτες, θα αγωνισθούν, ώστε τα σχολεία μας να έχουν πλέον καθαρούς και ευπρεπισμένους χώρους με όσα χρειάζονται για την καλύτερη δυνατή λειτουργία τους.

Είμαστε σίγουροι ότι σε αυτόν τον αγώνα μόνο συμμάχους θα έχουμε , μιας και όλοι αναγνωρίζουμε την μεγάλη σπουδαιότητα της Παιδείας και της Εκπαίδευσης για το μέλλον του τόπου μας.

«Την Άνοιξη αν δεν την βρεις την φτιάχνεις» λέει ο μεγάλος μας ποιητής Οδυσσέας Ελύτης . Και θα την φτιάξουμε όλοι μαζί, ένα σώμα, μία ψυχή γιατί εσείς , τα παιδιά μας είστε η ελπίδα μας για το μέλλον .

Όσο για τους γονείς, ως πατέρας αισθάνομαι πλήρως τις ανάγκες και τους πόθους τους για τα παιδιά τους και το μόνο που έχω να ευχηθώ είναι υπομονή , κουράγιο και υγεία στον δύσκολο αγώνα που δίνετε. Είμαι δίπλα σας .

Σας εύχομαι ολόψυχα μια Καλή και Παραγωγική Σχολική Χρονιά.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.