Eγγραφές επιτυχόντων στο ΙΕΚ Ελληνικού – Αργυρούπολης




Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής στο ΙΕΚ Ελληνικού-Αργυρούπολης, σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί στον ιστότοπο της ΓΓΔΒΜ, παρακαλούνται να προσέρχονται  για να υποβάλουν Αίτηση Εγγραφής  τις ημέρες Τρίτη 23/9/2014 έως και Πέμπτη 25/9/2014, κατά τις ώρες 14:00-17:00.

Δικαιολογητικά εγγραφής στο: http://goo.gl/I9Ss1x

Οι υποψήφιοι που απέκτησαν δικαίωμα εγγραφής σύμφωνα με τις ονομαστικές καταστάσεις που έχουν αναρτηθεί, και  δεν προσέλθουν εντός της καθορισμένης προθεσμίας, αυτόματα θα θεωρηθούν ότι δεν αποδέχονται την εγγραφή τους και τίθενται εκτός της διαδικασίας.

Σημαντική ενημέρωση: Επειδή στο ΙΕΚ δεν υπάρχει προς το παρόν διοικητικό προσωπικό και ενδέχεται να υπάρξουν υπηρεσιακές ανάγκες που υποχρεωτικά θα μεταβάλουν τις ώρες παραλαβής των αιτήσεων, παρακαλούνται οι υποψήφιοι σπουδαστές να συμβουλεύονται τακτικά την ιστοσελίδα http://iekellinikoargyroupoli.wordpress.com/ για την περίπτωση αλλαγής στις ώρες παραλαβής των αιτήσεων.

Οι αιτήσεις παραλαμβάνονται στο ισόγειο του κτηρίου του 1ου ΕΠΑΛ Ελληνικού (Ελευθερίου Βενιζέλου 2-4 και Βουλιαγμένης, 167 77 Ελληνικό). Στο ΙΕΚ δεν υπάρχει προς το παρόν τηλεφωνική γραμμή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.