Ένα φορτηγό καπάκια για το μικρό Γιαννάκη!




Καπάκια βάρους περίπου δύο τόνων συγκεντρώθηκαν για τον μικρό Γιαννάκη, στο πάρκο ΑΜΕΑ Π. Φάληρο, στο Τροκαντερό. Ο Γιαννάκης είναι ένα παιδάκι που γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία. Δεν μπορεί να στηρίξει τον κορμό του, να στηριχτεί στα ποδαράκια του, το κορμάκι του είναι με κηδεμόνες. Αυτό το παιδάκι χρειάζεται κάποια ορθοπεδικά είδη για την εξυπηρέτησή του.

Με τα καπάκια θα μπορέσει  να αγοραστεί  ένα ειδικό καθισματάκι το οποίο στοιχίζει μόνο 3.500 ευρώ. Χρειάζονται όμως 16 τόνοι καπάκια!

Στην εκδήλωση  έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με το δημοτικό σύμβουλο Μάνο Γαρυφαλάκη, οι οποίοι παρέδωσαν όσα καπάκια μπόρεσαν να συγκεντρώσουν τις τελευταίες ημέρες. Ο δήμαρχος Αλίμου ενημερώθηκε για τη μεγάλη προσπάθεια των εθελοντών και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει στην προσπάθεια προτρέποντας δημότες και συλλόγους να συγκεντρώσουν καπάκια για το Γιαννάκη και να τα στείλουν στην οικογένειά του (Κυρλή Παναγιώτα ή Βολιώτη Δημήτρη ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΥΒΟΙΑΣ,Τ.Κ 34400)

Υ.Σ. Όσο αφορά τη συλλογή από καπάκια για την εκδήλωση Μαζευουμε Καπακια Για Τον Μικρο Γιαννακη σας ενημερώνουμε ότι μαζεύονται κάθε είδους ΚΑΠΑΚΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ πχ. Όλων των ειδών τα Καπάκια απο χυμούς αναψυκτικά, νερά, σαμπουάν, αφρόλουτρο, καπάκια απο μερεντα, παιδικές κρέμες, ολόκληρη συσκευασία απο βανίλιες ακόμα και τα καπάκια απο κάποια φάρμακα που βρίσκονται σε πλαστικά κουτάκια!!!!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.