Ευχαριστήρια από την Ένωση Γυναικών Γλυφάδας




Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γυναικών Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά όλες τις γυναίκες μέλη και φίλες της Ένωσης Γυναικών , τους Πολιτιστικούς Συλλόγους , τα Μαξ Stores , το βιβλιοπωλείο ΚΑΙΤΗ , το σουπερ μαρκετ Γαλαξίας ,τον Δίαυλο Γνώσης του κ. Παπαδάκη και πολλούς άλλους φίλους που πρόθυμα προσέφεραν από το υστέρημά τους μεγάλη ποσότητα σχολικών ειδών και στήριξαν τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη που σήμερα πλέον γίνεται αυτσκοπός , ιδιαίτερα την ψυχολόγο του σωματείου μας κ. Ρομποτή Πατ και την κ. Μαίρη Παπάζογλου δημ. Σύμβουλο και Πρόεδρο των Μικρασιατών Γλυφάδας που πάντα στηρίζουν τις προσπάθειές μας.
Η συμβολή των εθελοντών ως κοινωνική προσφορά προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, είναι ανεκτίμητης αξίας διότι εκείνο που κυρίως προσφέρεται είναι η καρδιά. Έχει διαπιστωθεί από την εμπειρία, ότι όπου υπάρχει η θέληση αποδίδει αξιόλογους καρπούς. Η αγάπη είναι κυρίως πράξη. Είναι σημαντικό ότι δεν χάθηκε ακόμη η ανθρωπιά από τον κόσμο, και εκφράζεται μέσα από συλλογικές προσπάθειες ευαισθησίας και προσφοράς.
Σημειώνουμε ότι συγκεντρώθηκαν είδη που καταμετρήθηκαν και παραδόθηκαν πρώτα σε ευπαθείς οικογένειες με παιδιά που προσήλθαν στο γραφείο μας και στη συνέχεια μέρος των ειδών παραδόθηκε με πρωτόκολλο στην Ένωση Γονέων στο Παλαιό Δημαρχείο όπου μας υποδέχτηκαν : o Δήμαρχος Γλυφάδας κ. Γ. Παπανικολάου , η πρόεδρος του ΔΣ των Γονέων κ. Μαρία Καραβουσάλη μαζί με όλο το ΔΣ , η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης κ. Άνυ Καυκά , Ο Αντιδήμαρχος Εσόδων και Διοικητικού κ. Νιτσιόπουλος και ο εντεταλμένος δημ. σύμβουλος κ. Στέλιος Κουρουπάκης .
Για το ΔΣ
Η Πρόεδρος Λένα Μαυρακάκη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.