Άνοιξε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ, στο Ελληνικό
ellinikokolaz

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:
Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ελληνικού ξανανοίγει για τις προπονήσεις της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας μπάσκετ αλλά και για άλλα αθλητικά σωματεία του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
 Άμεσα και με συντονισμένες ενέργειες του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου   και   σε συνεργασία με το ΤΑΥΠΕΔ  , την ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. ,την τεχνική και την νομική υπηρεσία του Δήμου ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο σύμβαση  που θα ανανεώνεται κάθε χρόνο και με  το συμβολικό τίμημα των 50 ευρώ το μήνα, ο αθλητικός χώρος ανοίγει και θα λειτουργεί ως προπονητικό κέντρο.
Στις υποχρεώσεις του δήμου που θα απορρέουν από τη σύμβαση παραχώρησης, πέραν του συμβολικού τιμήματος, περιλαμβάνονται η καθαριότητα, η πληρωμή της κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος και η αστική ευθύνη του χώρου.
Η πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού βρίσκει και πάλι στέγη στο Δήμο μας για τις προπονήσεις της αλλά και ως έδρα της ομάδος για τους αγώνες της(μέχρι σήμερα είχε έδρα στο Μετς) και απαλλάσσεται από το τίμημα των 300 ευρώ  που κατέβαλλε στο ΣΕΦ για να προπονείται όλο το διάστημα που το κλειστό γήπεδο μπάσκετ  παρέμενε κλειστό. Επιπροσθέτως όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας θα μπορούν να προπονούνται στο χώρο αυτό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα δημοτική αρχή μόλις δέκα μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της κατάφερε να δώσει λύση στο πρόβλημα των ομάδων μας αποδεικνύοντας πως με συντονισμένες ενέργειες και με συνεργασίες λύσεις υπάρχουν για τα προβλήματα της πόλης μας.
Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτος ,ο οποίος ήταν και εισηγητής  στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα αυτό της σύμβασης παραχώρησης τόνισε χαρακτηριστικά
“Με το άνοιγμα του γηπέδου, αποδείξαμε τι σημαίνει πολιτική διαπραγμάτευση, και πως σε αντιμετωπίζει το κράτος όταν προσέρχεσαι να διαπραγματευθείς έχοντας  θέσεις και επιχειρήματα. Δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων μας και δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητα στην πλάτη τους .Άλλωστε όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα “
Από:    Α.Ε. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ        
Προς:   Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης,
Υπόψη Δημάρχου κου Κωνσταντάτου Ιωάννη
 
ΘΕΜΑ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
 
 Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και των υπολοίπων μελών της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, για τις υπεράνθρωπες πραγματικά προσπάθειες  που καταβάλατε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από την ημέρα που αναλάβατε, για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα στέγασης των αγωνιστικών μας τμημάτων. Θέλω να κάνω ιδιαίτερη μνεία για την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο Ελλάδας την γυναικεία ομάδα μπάσκετ της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ που θα έχει επιτέλους μια στέγη στον Δήμο που αντιπροσωπεύει, για να μπορέσει να συνεχίσει τις επιτυχίες με την θερμή συμπαράσταση των συνδημοτών μας.
Παρακαλούμε όπως μεταβιβάσετε τις θερμές μας ευχαριστίες και στα υπόλοιπα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου σας.
 
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. της «Α.Ε. ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ-ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.