Eξώδικο Σταθοκωστόπουλου στο δήμο Αλίμου για το Όστρια





Το θέμα της 10ετούς ανανέωσης της σύμβασης του “Όστρια” με το δήμο Αλίμου έφερε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού ¨Άνω Κάτω στο Καλαμάκι”, Δημήτρης Κλαυδιανός.

“Πληροφορήθηκα ότι ο επιχειρηματίας κ.Σταθοκωστόπουλος έστειλε εξώδικο στο Δήμο και ζητά 10ετή παράταση της σύμβασης για το “‘Οστρια” με ένα σκεπτικό που δεν στέκει” είπε ο Δημήτρης Κλαυδιανός.

Για το θέμα τοποθετήθηκε ο νέος Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης: “Ο επιχειρηματίας ενεργοποιεί μια διάταξη του νόμου που λέει ότι όσοι νοικιάζουν δημοτικούς χώρους για 10 χρόνια και είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις τους έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τις συμβάσεις για άλλα 10 χρόνια. Έχω δώσει εντολή για γνωμοδότηση από τη  Νομική Υπηρεσία και παράλληλα έχω ζητήσει το φάκελο της σύμβασης για να μελετηθούν όλοι οι όροι”

Θάνος Ορφανός:” Ο κ.Σταθοκωστόπουλος έχει στείλει εξώδικο για 10ετή ανανέωση και έχω απαντήσει ότι επιφυλάσσομαι. Εφόσον είναι εντάξει με τις συμβατικές του υποχρεώσεις είναι απόφαση της νέας διοίκησης η ανανέωση της σύμβασης που λήγει στις 31/12/2015. Δεν είναι ένα εύκολο θέμα”

Δημήτρης Δόγκας – δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θάνου Ορφανού:” Είναι μείζον θέμα και δεν μπορεί να περάσει έτσι ως αυτοδίκαιη παράταση. Πρέπει να δούμε αν τηρούνται οι όροι της σύμβασης, τι γίνεται με τον περιβάλλοντα χώρο του “Όστρια” και μετά το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει την πολιτική απόφαση”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.