Επίσκεψη του Ανδρέα Κονδύλη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος – κάδοι κομποστοποίησης και ηλεκτρικά ποδήλατα στον Άλιμο




“]
Από αριστερά στη φωτογραφία: Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου – Νάντια Γιαννακοπούλου, Γενική Γραμματέας Υπουργείου Περιβάλλοντος – Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Δημ. Σύμβουλος Αλίμου, τ. Αντιδήμαρχος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνάντηση με τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος κα. Νάντια Γιαννακοπούλου πραγματοποίησε ο νέος Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.
Στη συνάντηση συζητήθηκε η συνεργασία του Δήμου Αλίμου με το Υπουργείο ΠΕ.Κ.Α. για θέματα περιβάλλοντος, ανακύκλωσης, εναλλακτικής διαχείρισης απορριμμάτων και εναλλακτικών μορφών μετακίνησης στην πόλη.
Προτεραιότητα της νέας δημοτικής αρχής του Αλίμου είναι η τοποθέτηση κάδων κομποστοποίησης, όπου οι πολίτες ρίχνουν τα απόκλαδα και τα οργανικά υπολείμματα της κουζίνας και μετατρέπονται σε λίπασμα («κομπόστ») για τους κήπους, τις γλάστρες κ.λπ., καθώς και η τοποθέτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων στον Άλιμο για να τα χρησιμοποιούν οι κάτοικοι.
Η Γενική Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος δεσμεύθηκε να βοηθήσει το Δήμο στην επίτευξη των στόχων του και να έχει διαρκή συνεργασία με τη δημοτική αρχή για θέματα περιβάλλοντος και οικολογίας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.