Άγρια καταδίωξη στην Ηλιούπολη – συνέλαβαν 2 άντρες και μία γυναίκα με κοκαΐνη
katadioxiargygeito

Συνελήφθη στην Ηλιούπολη ένας 30χρονος σε βάρος του οποίου είχε σχηματισθεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για έκρηξη, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξης της κοινής ειρήνης των πολιτών και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Επίσης συνελήφθησαν, μαζί με τον 30χρονο ένας άντρας ηλικίας 27 ετών και μία γυναίκα ηλικίας 28 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, αντίστασης και παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Tην περασμένη Παρασκευή, ο 27χρονος και ο 30χρονος κινούμενοι στην περιοχή της Ηλιούπολης με μοτοσυκλέτα προσπάθησαν να αποφύγουν έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 30χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:

  • Δύο συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 36 γραμμ.
  • Είκοσι ναρκωτικά δισκία.
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
  • Ένα σφυρί θραύσης κρυστάλλων.

Σε έρευνα στην οικία της 28χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμ. και ένα (1) σπρέι πιπεριού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες της 4-7-2014 στην Ηλιούπολη,  δύο (2) άνδρες ηλικίας 27 και 30 ετών και μία (1) γυναίκα ηλικίας 28 ετών για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της απείθειας, αντίστασης και παράβασης των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.
Επιπλέον, σε βάρος του 30χρονου είχε σχηματισθεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για έκρηξη, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξης της κοινής ειρήνης των πολιτών και παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες. Συγκεκριμένα, ο 30χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό του, νυκτερινές ώρες της 17-4-2014 μετέβη σε καφετέρια ιδιοκτησίας ημεδαπού στον Βύρωνα και με τη χρήση αυτοσχέδιου εκρηκτικού-εμπρηστικού μηχανισμού προκάλεσαν έκρηξη και πυρκαγιά με αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρών υλικών ζημιών στο κατάστημα.
Πρώτες πρωινές ώρες της 4-7-2014, ο 27χρονος και ο 30χρονος κινούμενοι στην περιοχή της Ηλιούπολης με μοτοσυκλέτα προσπάθησαν να αποφύγουν έλεγχο αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι τους καταδίωξαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 30χρονου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
Δύο (2) συσκευασίες με ποσότητα κοκαΐνης συνολικού βάρους 36 γραμμ.
Είκοσι (20) ναρκωτικά δισκία.
Μία (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Ένα (1) σφυρί θραύσης κρυστάλλων.
Σε έρευνα στην οικία της 28χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 1 γραμμ.
Ένα (1) σπρέι πιπεριού.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.