Τάσος Ταστάνης:”Στο Β΄γύρο ψηφίζουμε με γνώμονα αξίες αρχές και την Αριστερά”




tastanisanatropi1

       Κοιτάζω στα μάτια, σφίγγω το χέρι και με όλη μου την καρδιά λέω ένα θερμό, ζεστό, ανθρώπινο, αγωνιστικό ευχαριστώ, σε όλους μαζί και στον καθέναν από εσάς ξεχωριστά , που με τιμήσατε ως υποψήφιο δήμαρχο και την παράταξη μας Ανατροπή στην Γλυφάδα, με την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών. Παλέψαμε ενωμένοι, με χαμόγελο, ευθύνη, αυταπάρνηση και βαθιά πίστη στη δύναμη του αγώνα, των προτάσεων και των ιδεών μας, σε εξαιρετικά δύσκολες και άνισες συνθήκες. Σταθήκαμε όρθιοι. Στο δρόμο της ηθικής, της ευθύνης και του πολιτικού αποτελέσματος, εμείς  είμαστε οι πραγματικοί νικητές και οι  πρωταγωνιστές, στους αγώνες της επόμενης ημέρας  για την Γλυφάδα και τη χώρα μας.
Φίλες και Φίλοι,
Παρά το εκλογικό αποτέλεσμα των αριθμών και των ποσοστών, που ασφαλώς είναι σεβαστό, πρέπει να πούμε ότι οι 4576  ψήφοι, που έλαβε η παράταξη μας πολλαπλασιάζονται με την δύναμη των οραμάτων, των αγώνων και των προτάσεων μας. Αποτελούν ξεκάθαρη δέσμευση αντίστασης και ανατροπής στα σχέδια και τις μεθοδεύσεις τους.
Φίλες και φίλοι,
Η σταθερή  διαδρομή μας και η διαρκής παρουσία μας στα κινήματα και στους δημοκρατικούς αγώνες  απηχεί τη δυναμική του αγώνα, των ιδεών και των προτάσεων μας. Το ίδιο το εκλογικό αποτέλεσμα, αναδεικνύει τον καταλυτικό ρόλο, που έδωσαν οι πολίτες της Γλυφάδας  στην παράταξη μας για την επόμενη ημέρα στο δήμο της Γλυφάδας.  Παραμένουμε αταλάντευτοι στις αγωνιστικές δεσμεύσεις μας   για την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της πόλης, την υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος και της δημόσιας περιουσίας, την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και την αντιμετώπιση της βαθιάς ανθρωπιστικής κρίσης, με αλληλεγγύη, κοινωνικές δομές και πάνω απ, όλα με αξιοπρέπεια.
Στο Δημοτικό Συμβούλιο, στους δρόμους και στους αγώνες, μαζί με την κοινωνία, τα κινήματα των πολιτών θα παλέψουμε σταθερά και απέναντι στις μνημονιακές παρατάξεις του κυβερνητικού σχηματισμού. Ταυτοχρόνως θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε σταθερό πολιτικό ανάχωμα και να ορθώνουμε πρώτοι μέτωπο απέναντι στα φασιστικά και ρατσιστικά μορφώματα του μίσους και της μισαλλοδοξίας , υπερασπιζόμενοι τους θεσμούς και τη Δημοκρατία.
Φίλες και Φίλοι,
Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.