Ψήφος με Δημοτική Βούληση, όχι απλώς κατά βούληση




Ανακοίνωση του Δημοσθένη Δόγκα:

Ευχαριστούμε θερμά τους δημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους, επιλέγοντας να τους εκπροσωπήσουμε με ήθος και αρχές στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους κατά πλειοψηφία νέους στην ηλικία, αλλά και τους μεγαλύτερους, που στελέχωσαν τον συνδυασμό μας, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για να προβάλουν τις θέσεις της Δημοτικής Βούλησης, στο σύντομο χρονικό διάστημα 2-3 μηνών ζωής της παράταξής μας. Βοήθησαν καθοριστικά ώστε ο προεκλογικός αυτός αγώνας να είναι έντιμος, ουσιαστικός, αποτελεσματικός και ελπιδοφόρος.
Η Δημοτική Βούληση είναι εδώ και ήρθε για να μείνει!
Για μας κάθε όραμα πρέπει να παίρνει σχήμα και μορφή. Με αυτό το κριτήριο η Δημοτική Βούληση καλεί τους δημότες να επιλέξουν την ερχόμενη Κυριακή. Σε κρίσιμες στιγμές, όπως αυτές που περνάμε, καθένας πρέπει να παίρνει θέση. Εμείς επιλέγουμε τον υποψήφιο συνδυασμό που είναι πιο κοντά στις προγραμματικές μας θέσεις ειδικότερα στα θέματα αιχμής όπως το περιβάλλον και η ποιότητα ζωής, η κοινωνική πολιτική και η ανάπτυξη. Συγκρίνετε τα προγράμματα και τους στόχους που περιέχουν, με το δικό μας πρόγραμμα. Δεν δεχόμαστε τις αλλαγές στις χρήσεις γης, προκειμένου η Βούλα να παραμείνει “κηπούπολη”, όπως είχε σχεδιαστεί από την ίδρυσή της.
“Μετρήστε” τους υποψήφιους Δημάρχους και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που εκλέγονται. Η ιστορία τους, ο τρόπος με τον οποίο έχει ασκήσει ο καθένας εξουσία σε πολιτικό, επαγγελματικό, αλλά και συνδικαλιστικό επίπεδο, είναι κριτήρια που καθορίζουν τις ικανότητες ηγεσίας του καθενός. Το παρελθόν τους είναι γνωστό. Και προδιαγράφει σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο που θα διοικήσουν και στο μέλλον.
Ψηφίζουμε με Δημοτική Βούληση και όχι απλώς κατά βούληση, για το καλό του Δήμου μας, των δημοτών και όλων των κατοίκων και των τριών μας πόλεων.
Η Ανανέωση μπορεί να χρειάζεται χρόνο, αλλά η πλάστιγγα γέρνει πάντα προς το μέρος της.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.