Πρώτη βουτιά στις παραλίες και τις γεύσεις της Λήμνου, στο… Παλαιό Φάληρο
Ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο

Ο Σύλλογος Απόδημων Λημνιών και Φίλων της Λήμνου «Λημνιοί εν Δράσει», σας προσκαλεί σε μία «Πρώτη ‘βουτιά’ στις παραλίες και τις γεύσεις της Λήμνου», αυτό το Σάββατο 31 Μαΐου, στη Μαρίνα Φλοίσβου, στο Παλαιό Φάληρο.

Η υπαίθρια συνάντηση, θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της Αθήνας να γνωρίσουν τις ιδιαίτερες ομορφιές της Λήμνου.

Οι επισκέπτες θα περιηγηθούν, μέσω της προβολής φωτογραφιών, στα καταγάλανα νερά του και τις χρυσές αμμουδιές του νησιού. Επίσης, θα μυηθούν στις συγκινήσεις που μπορούν να προσφέρουν τα μελτέμια του Βορειοανατολικού Αιγαίου στους λάτρεις των θαλασσίων αθλημάτων, ενώ παράλληλα θα δοκιμάζουν τα ποιοτικά προϊόντα που προσφέρει το ακριτικό νησί.

Απίστευτες εικόνες

Ακόμη, 2 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία της Λήμνου φέτος το καλοκαίρι, καθώς θα γίνει κλήρωση για ένα ταξίδι στο νησί… Σας περιμένουν!

Η «Πρώτη ‘βουτιά’ στις παραλίες και τις γεύσεις της Λήμνου» αποτελεί τη νέα προσπάθεια του Συλλόγου και των εθελοντών του για προβολή των θέλγητρων της Λήμνου και την περαιτέρω ανάπτυξή της. Είναι μία εναλλακτική δράση απέναντι στην κρίση, με στόχο να τονώσει το τουριστικό και γαστριμαργικό ενδιαφέρον για το ακριτικό νησί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Μαΐου, στην κεντρική είσοδο της Μαρίνας Φλοίσβου, από τις 11:00 το πρωί έως τις 23:00 το βράδυ.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.