Πρεμιέρα για τον Δημοτικό Κινηματογράφο Ηλιούπολης (VIDEO)




 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Στις 29 Μαΐου αρχίζει τη λειτουργία του και γι’ αυτό το καλοκαίρι ο Δημοτικός μας Κινηματογράφος «Μελίνα Μερκούρη», με υψηλής ποιότητας επιλεγμένες ταινίες τόσο από αυτές που προβλήθηκαν κατά τη χειμερινή σεζόν όσο και πρώτης προβολής, και  με ιδιαίτερα προσιτό εισιτήριο για όλους.

Με αφορμή την έναρξη του κινηματογράφου, την Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014θα τιμήσουμε το συνδημότη μας, Γιάννη Σακαρίδη, σκηνοθέτη με σημαντική προσφορά στην τέχνη του κινηματογράφου και θα προβάλουμε την ταινία του «Wild Duck».

Το «Wild Duck»  είναι η πρώτη ταινία μυθοπλασίας του Γιάννη Σακαρίδη και παρουσιάζεται στην πόλη μας,  έχοντας κερδίσει την αγάπη και εκτίμηση κοινού και κριτικών από την Νότια Κορέα και το Σικάγο μέχρι το Σάο Πάολο, τη Θεσσαλονίκη και τις Βρυξέλλες, ύστερα από ένα συναρπαστικό ταξίδι σε κορυφαία φεστιβάλ σε πέντε ηπείρους.

Λίγα λόγια για την ταινία:Ο Δημήτρης, μηχανικός τηλεπικοινωνιών, κλείνει την επιχείρησή του λόγω χρεοκοπίας. Αναλαμβάνει να διαλευκάνει ένα σκάνδαλο υποκλοπών μαζί μ’ έναν πρώην συνάδελφο. Η λεπτομερής έρευνα στο σύστημα κινητής τηλεφωνίας, τούς οδηγεί σ’ ένα ύποπτο διαμέρισμα πολυκατοικίας. Σύντομα, μια άρρωστη ένοικος του επάνω ορόφου, αποσπά την προσοχή του Δημήτρη. Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέμις Μπαζάκα, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλίας Λογοθέτης, Γιάννης Στάνκογλου, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Γιάννης Σταμπουλτζής

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα προβολών κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού θα συνδυάζει, όπως κάθε χρόνο, την ποιότητα με την ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια και για όλες τις προτιμήσεις.

Ειδικότερα το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

Κάθε Δευτέρα & Τρίτη, θα προβάλλονται ταινίες για τα παιδιά και για όλη την οικογένεια (στην Α΄ προβολή).

Την Τετάρτη την επιλογή των ταινιών θα κάνει η Κινηματογραφική Λέσχη Ηλιούπολης.

Για την Πέμπτη και την Παρασκευή έχουν επιλεγεί βραβευμένες ταινίες από τον διεθνή ανεξάρτητο κινηματογράφο.

Τέλος το Σάββατο, την Κυριακή, καθώς και στη Β’ προβολή της Δευτέρας και της Τρίτης, θα προβάλλονται οι ταινίες που σημείωσαν εμπορική επιτυχία κατά τη διάρκεια της χειμερινής σαιζόν, πάντα με ποιοτικά καλλιτεχνικά κριτήρια αλλά και πολυαναμενόμενες παραγωγές α’ προβολής.

Το πρόγραμμα προβολών του Δημοτικού Κινηματογράφου θα ολοκληρωθεί με την προβολή της παιδικής ταινίας «Rio 2», από τη Δευτέρα 15 έως την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

Γνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, φροντίσαμε να διατηρήσουμε και φέτος ιδιαίτερα χαμηλές τις τιμές των εισιτηρίων, ούτως ώστε όλοι οι δημότες να μπορέσουν να απολαύσουν τις προβολές του Δημοτικού μας Κινηματογράφου.

Συγκεκριμένα, θα ισχύσουν: 5 € γενική είσοδος και 3 € για παιδιά και νέους έως 18 ετών,  άτομα  άνω των 60 ετών (προσκομίζεται αστυνομική ταυτότητα),  πολύτεκνους  (προσκομίζεται κάρτα  πολυτεκνίας), φοιτητές- σπουδαστές ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ και    άλλων σχολών εσωτερικού και εξωτερικού (προσκομίζεται φοιτητική ταυτότητα), άνεργους (προσκομίζεται κάρτα ανεργίας), στρατιώτες (προσκομίζεται  στρατιωτική   ταυτότητα) και κατόχους πράσινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης.

Για άτομα με  αναπηρία άνω των 67% (προσκομίζεται κάρτα ή πιστοποιητικό Α.Μ.Ε.Α.) και κατόχους κόκκινης κάρτας κοινωνικής συμπαράστασης Δήμου Ηλιούπολης η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο ταμείο του Θερινού Δημοτικού κινηματογράφου, στο τηλ. 210 9937870.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.