ΠΑΚΟΕ – επικίνδυνες οι παραλίες στο Π.Φάληρο (Φλοίσβος και ΕΔΕΜ)




Η παραλία στην περιοχή ΦΛΟΙΣΒΟΣ είναι Επικίνδυνη. Η παραλία είναι μολυσμένη με κολοβακτηρίδια και κολοβακτηριοειδή. Η μέτρηση έδειξε 330 ανά 100ml νερού, με όριο 250. Τα κολοβακτηρίδια και τα κολοβακτηριοειδή δημιουργούν ουρολοιμώξεις που εκδηλώνονται ως κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα, προστατίτιδα, πυελονεφρίτιδα και με συμπτώματα όπως τσούξιμο κατά την ούρηση, συχνουρία, πυρετός, δέκατα, ναυτία, κοιλιακός πόνος, εμετός.

Επίσης, στην παραλία βρέθηκε υψηλός αριθμός από εντερόκοκκους (120 ανά 100ml νερού, με όριο 100). Οι εντερόκοκκοι έχουν την ιδιότητα να προσκολλώνται στις καρδιακές βαλβίδες και να προκαλούν ενδοκαρδίτιδα. Επίσης, προκαλούν ουρολοιμώξεις, βακτηριαιμία, ενδοκοιλιακές και πυελικές λοιμώξεις και σπανιότερα μηνιγγίτιδα, λοιμώξεις τραυμάτων, εγκαυμάτων και νεογνική σήψη.

Μετρήσεις
Κολοβακτηρίδια: 330 με όριο 250
Εντερόκοκκος: 120 με όριο 100

http://www.cleanbeaches.gr/beach/73

Η παραλία στην περιοχή ΕΔΕΜ είναι Επικίνδυνη. Η παραλία είναι μολυσμένη με κολοβακτηρίδια και κολοβακτηριοειδή. Η μέτρηση έδειξε 450 ανά 100ml νερού, με όριο 250. Τα κολοβακτηρίδια και τα κολοβακτηριοειδή δημιουργούν ουρολοιμώξεις που εκδηλώνονται ως κυστίτιδα, ουρηθρίτιδα, προστατίτιδα, πυελονεφρίτιδα και με συμπτώματα όπως τσούξιμο κατά την ούρηση, συχνουρία, πυρετός, δέκατα, ναυτία, κοιλιακός πόνος, εμετός.

Επίσης, στην παραλία βρέθηκε υψηλός αριθμός από εντερόκοκκους (107 ανά 100ml νερού, με όριο 100). Οι εντερόκοκκοι έχουν την ιδιότητα να προσκολλώνται στις καρδιακές βαλβίδες και να προκαλούν ενδοκαρδίτιδα. Επίσης, προκαλούν ουρολοιμώξεις, βακτηριαιμία, ενδοκοιλιακές και πυελικές λοιμώξεις και σπανιότερα μηνιγγίτιδα, λοιμώξεις τραυμάτων, εγκαυμάτων και νεογνική σήψη.

Μετρήσεις
Κολοβακτηρίδια: 450 με όριο 250
Εντερόκοκκος: 107 με όριο 100

http://www.cleanbeaches.gr/beach/74

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.