Το όραμά τους ξεκίνησαν οι Πανοραματιστές Βούλας (VIDEO)




Το όραμά της για μια διαρκή παρέμβαση στη γειτονιά που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής έθεσε σε εφαρμογή την Κυριακή η νέα ομάδα της πόλης, Πανοραματιστές.

Η πλατεία Άλσους στο Πανόραμα γέμισε με τα χαρακτηριστικά λευκά t-shirt με το σήμα της ομάδας. Οι «Πανοραματιστές» συγκέντρωσαν βιβλία από κατοίκους και επισκέπτες προκειμένου να ιδρυθεί μια δανειστική βιβλιοθήκη στο Πανόραμα. Παράλληλα, συγκέντρωσαν κουτιά φάρμακα που θα αποδοθούν στο Kοινωνικό Iατρείο του Δήμου.
Σε χωριστό σημείο είχε οργανωθεί ανάγνωση παραμυθιών για τα μικρά παιδιά που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην πλατεία.
Όπως έχουν ήδη επισημάνει, οι «Πανοραματιστές» δεν σχετίζονται με τα πολιτικά δρώμενα της πόλης σε επίπεδο δημοτικών εκλογών. Παρόλ” αυτά, η επόμενη δράση της εθελοντικής ομάδας θα είναι η οργάνωση ενός debate για τους δημοτικούς συνδυασμούς της πόλης, στο οποίο οι επικεφαλής θα κληθούν να απαντήσουν σε ερωτήματα για το Πανόραμα τα οποία θα θέσουν οι δημότες και οι κάτοικοι της περιοχής. Για το σκοπό αυτό την Κυριακή υπήρχε ειδικό κουτί για την υποβολή ερωτημάτων προς τους συνδυασμούς.

ΠΗΓΗ: infonotia.gr

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.