Θοδωρής Πελεκάσης: “γιατί στηρίζω την Ελένη Μπελιά”




Συμμετέχω στη δημοτική κίνηση “ΑΝΩ-ΚΑΤΩ στο Καλαμάκι” γιατί η δράση της όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και οι άνθρωποι που την απαρτίζουν, τόσο μέσα στο δημοτικό συμβούλιο όσο και έξω στην κοινωνία του Αλίμου, είναι το εχέγγυο για μια Δημοτική Διοίκηση τέτοια που ο Δήμος θα είναι δίπλα στον Άνθρωπο, η Πόλη μέσα στην Ζωή.

Επιθυμώ μια Δημοτική Διοίκηση με διαφάνεια στα οικονομικά του Δήμου, χωρίς πελατειακές σχέσεις και με σκοπό της τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, με έμφαση σε:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ-ΥΓΕΙΑ
ΠΑΙΔΙ-ΝΕΟΛΑΙΑ (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, σχολεία, παιδικές χαρές, στέκι νεολαίας, χώροι και δράσεις άθλησης και πολιτισμού)
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΠΡΑΣΙΝΟ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ (κτήμα Γερουλάνου, Ελληνικό, παραλιακό μέτωπο)

Στηρίζω την Ελένη Μπελιά η οποία, τόσο σαν άνθρωπος -ειλικρινής και ηθική – που δρα συλλογικά και ξέρει να ακούει, όσο και η προσωπική της διαδρομή μέχρι τώρα, είναι εγγύηση για την επίτευξη των δεσμεύσεων μας.

…………………………………………….

Ο Θοδωρής Κ. Πελεκάσης γεννήθηκε το 1967 στο Σίδνεϊ Αυστραλίας και από 2 ετών κατοικεί μόνιμα στον Άλιμο. Υπήρξε μαθητής του 2ου Δημοτικού Αλίμου και ολοκλήρωσε την δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 2ο Γυμνάσιο Αλίμου και 2ο Γενικό Λύκειο Αλίμου. Σπούδασε στην Ανωτάτη Γεωπονική Σχολή Αθηνών και μετά το τέλος των σπουδών του εργάζεται ως στέλεχος πωλήσεων σε Ελληνικές εταιρείες γεωργικών εφοδίων. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Αλίμου και μέλος του Συλλόγου Γονέων του 4ου Γυμνασίου Αλίμου. Από το 2007 έως το 2011 ήταν μέλος της Διοίκησης του Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ. Είναι παντρεμένος με την συμπολίτισσά μας Νέλλη Τζινιέρη, εκπαιδευτικό, κοινωνική ψυχολόγο, και πατέρας δύο παιδιών της Δάφνης, φοιτήτριας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και του Κωνσταντίνου, μαθητή στο 2ο Λύκειο Αλίμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.